Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist jij dat je in dit charmante Zwolse hotel ook heerlijk kunt dineren?

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 21 maart 2019

Ooit woonden hier de burgemeesters van Zwolle, nu is het een charmant karakteristiek hotel en restaurant. Ook als je niet in Bilderberg Grand Hotel Wientjes slaapt, ben je van harte welkom om hier te komen lunchen of dineren. 

Smul van heerlijke en altijd verse streekgerechten in het befaamde restaurant W. Een snelle gezonde lunch, uitgebreide high tea of smakelijk diner. Wij lichten wat gerechten voor je uit: gebraiseerde varkenswang met citroengremolata, een salade met gebakken ossenhaaspuntjes en paddenstoelenravioli met gegrilde courgette en gepofte trostomaat. Daar loopt het water toch van in je mond?

wientjes

Gezelligste huiskamer van Zwolle

Voor een heerlijke kop koffie en thee of een goed glas wijn met smakelijke hapjes ben je welkom in het gezelligste huiskamer van Zwolle: het Grand Café van het hotel. Ideaal voor een informele lunch, diner of als ontmoetingsplek. Elke dag geopend van 08.00 tot 01.00 uur. En met mooi weer strijk je neer op het aangename terras.

Afternoon Tea

Leuk als cadeautje of gewoon om zelf van te genieten: de uitgebreide Afternoon Tea. Deze heerlijke verwennerij combineert een aantal hartige en zoete gerechten aangevuld met een ruime keuze aan theesoorten. Natuurlijk mogen de traditionele toppers als scones en huisgemaakte quiches niet ontbreken.

Restaurant W.
Restaurant W.
Restaurant W.

Met Pasen

Pasen komt er aan! Geen zin om te stressen in de keuken of geen tijd om verse croissantjes te draaien? Geen paniek, want met Pasen serveert Bilderberg Grand Hotel Wientjes met liefde een heerlijke, complete paasbrunch. Voor €29,50 per persoon geniet je van het uitgebreide paasmenu van Bilderberg Grand Hotel Wientjes met verschillende hartige en zoete lekkernijen en diverse broodsoorten van het Vlaamse Broodhuys.

Heb je dus nog geen plannen gemaakt voor Pasen, maar wil je wel genieten van een goed verzorgde paasbrunch? Reserveer snel via [email protected] of bel naar 038-4254254 om op zondag 21 april het voorjaarsfeest sfeervol en met lekker eten te vieren.

pasen wientjes

Genieten! Hier moet je wezen voor een heerlijke paasbrunch in Zwolle

Een vrolijke paasbrunch is the best of both worlds. Het is een ontbijt, een lunch, je geniet van har...

Meer over Bilderberg Grand Hotel Wientjes ontdekken?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels

adv.