Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Diner bij kaarslicht in een wijnkelder: hier in Zwolle kan het

Aangeboden door Restaurant Poppe 8 oktober 2020

Een diner bij kaarslicht in de romatische sfeer van een wijnkelder. Het kan in één van de oudste restaurants van Zwolle. Ben je op zoek naar een mooie plek om je trouwdag te vieren of te genieten van een kleinschalig (kerst)diner met de kinderen? Restaurant Poppe verwelkomt je graag. 

Diner voor twee in de wijnkelder

De wijnkelder van Restaurant Poppe staat niet alleen bomvol unieke wijnen. Je kunt er ook heerlijk dineren. Jullie tafel in de wijnkelder is afgesloten van de rest van het restaurant, dat maakt het uniek.

Van een paddestoelenlasagne tot een hertenbiefstuk met gemarineerde rode kool, op de nieuwe menukaart staan prachtige seizoensgerechten. Kies uit de uitgebreide wijnkaart of laat een compleet wijnarrangement voor je samenstellen, dat perfect past bij het menu dat jullie kiezen.

Genieten bij de open haard in de ‘Huiskamer’

Op de bovenverdieping van Restaurant Poppe vind je de ‘Huiskamer’. Op de plek waar vroeger de hoefsmid woonde, vind je nu een ruim opgezette dinerruimte. Stel je voor: de open haard staat aan, als je uit het raam kijkt heb je een prachtig uitzicht over de binnenstad. De perfecte plek voor een diner voor twee!

Tekst gaat verder onder de foto.

restaurant Poppe
De huiskamer | Foto door Restaurant Poppe

Genoeg ruimte in de ‘Gelagkamer’

De ‘Gelagkamer’ is binnenkort weer beschikbaar voor privégezelschappen tot tien personen. Aan de lange tafel is genoeg ruimte voor het hele gezin. Een diner op afstand was nog nooit zo gezellig!

Van hoefsmederij tot restaurant

Voordat Poppe een restaurant was, deed het dienst als hoefsmederij. Dat valt meteen op bij de ingang met de deuren van houtwerk: hier gingen vroeger de paarden naar binnen om beslagen te worden. In 1866 kocht hoefsmid Poppe het pand en drie generaties lang is het Hoefsmederij Poppe gebleven. Daarna werd het gebouw Restaurant Poppe en kun je er genieten van de mooiste gerechten in huiskamersfeer.

Reserveren

Wil je romatisch dineren in de wijnkelder of wil je gewoon eens uitgebreid lunchen in de ‘Huiskamer’? Reserveer een tafeltje bij Poppe! Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor diner. Gastronomisch dineren kan vanaf 17.00 uur en lunchen van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 14.30 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Poppe. Meer over Restaurant Poppe ontdekken?

Restaurant Poppe restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 14:30 |17:00 - 23:00

Luttekestraat 66, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.