Wat ons opviel bij restaurant Bokkers te Buiten
Als je een voedselallergie hebt of speciaal dieet volgt, is een etentje buiten de deur helaas niet altijd ontspannen. Wij…
Aangeboden door Bokkers te Buiten
Mis jij het ook zo om een avondje uit te gaan? Je te laten verwennen in een restaurant? De horeca is nog gesloten, maar chefkok Martijn van Bokkers te Buiten komt naar jouw keuken om een heerlijk viergangendiner te bereiden.
Het diner begint met een amuse en een glas cava. Daarna wordt er een viergangendiner opgediend met bijpassende wijnen of bieren (of met alcoholvrije drankjes). Dat alles zonder dat jij daar zelf iets voor hoeft te doen. Bokkers te Buiten neemt alle benodigdheden mee: van de ingrediënten tot het servies en de kaarsen. Jij hoeft alleen maar aan te schuiven.
”Het is voor ons heel bijzonder dat wij nu bij de mensen thuis komen”, vertelt eigenaresse Nicole. ”Soms is het even wennen, maar de sfeer is bijna hetzelfde als in het restaurant. Onze gasten geven aan dat het ook echt voelt als een etentje buiten de deur. Dat is natuurlijk het beste compliment dat je kunt krijgen.”
Lees verder onder de galerij.
Wat staat er op het menu? ”De gerechten worden in overleg met de gasten samengesteld”, geeft Nicole aan. ”Wij serveren het diner uit van amuse tot en met het hoofdgerecht. De desserts zetten we klaar in de keuken, zodat je in alle rust van het diner kan genieten.” Fijn: de afwas kun je gewoon laten staan, want die komt Bokkers te Buiten de volgende dag ophalen.
Een viergangenthuisdiner met alles erop en eraan kost 125 euro per persoon. Wil jij de volledige private dining ervaring? Reserveren kan door te mailen of te bellen. Eerst even overleggen over de mogelijkheden kan natuurlijk ook!
In onze gids
Populaire rubrieken