Deze vernieuwde viswinkel in hartje Zwolle opent donderdag de deuren

Aangeboden door Visgilde Hans Visscher 20 maart 2019

Harinkje happen? Kan vanaf donderdag 21 maart weer bij Visgilde Hans Visscher, want de roemruchte viszaak opent dan de deuren na een grondige verbouwing. “Hiermee zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst!”

‘Vis is feest’ is een veelgehoorde term bij Visgilde Hans Visscher. Een bezoek aan de vernieuwde winkel maakt het nu nóg feestelijker. Donderdag 21 maart worden de deuren van de winkel weer geopend en staat het team van Visgilde Hans Visscher klaar om liefhebbers van vis te verwelkomen. Wij kunnen niet wachten!

hans visscher
Foto | indebuurt Zwolle

Wat is er veranderd?

De aangepaste indeling: de winkel is is ruim opgezet, waarbij zowel twee- als vierpersoonstafels zijn gerealiseerd. De vitrines zijn royaal ingedeeld en ook eigentijdse hoge zitjes ontbreken niet in het interieur. Hans en Gijsbert: “Daarnaast geven nieuwe frisse kleuren de winkel een hedendaagse uitstraling. We nodigen iedereen donderdag vanaf 10.00 uur graag uit om dit alles zelf te komen bekijken!”

IMG_8409
Foto | indebuurt Zwolle

Niet zomaar een viszaak

Visgilde Hans Visscher is niet zomaar een viszaak. Je eet er niet alleen een lekker kibbelingetje of harinkje, je haalt of eet er zelfs hele kant-en-klaar-maaltijden, (barbecue)schotels, salades en broodjes. Je kunt deze lekkernijen ook laten bezorgen wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs de winkel te gaan aan de Melkmarkt. Weet je niet hoe je je visje moet bereiden? Ook geen probleem! Bij Hans hebben ze hele recepten voor je klaarliggen om zo zelf de heerlijkste gerechten te maken. Kijk, daar worden we nog eens blij van!

vis
Foto | indebuurt Zwolle

Kortingsacties

Dus: kom donderdag 21 maart langs bij Visgilde Hans Visscher om de vernieuwde zaak te bekijken. Profiteer je ook meteen van mooie kortingen (geldig tot en met 30 maart), zoals huisgemaakte visbami (per 500 gram) van 8,00 euro voor 5,95 euro, of een pistolet tonijnsalade van 3,50 euro voor 2,50 euro. Alle overige aanbiedingen vind je hier. Smakelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Visgilde Hans Visscher. Meer over Visgilde Hans Visscher ontdekken?

Visgilde Hans Visscher viswinkels

Nu gesloten08:00 - 17:30

Melkmarkt 32, Zwolle

Bekijk meer:viswinkels

adv.