Deze 6 restaurants hebben dit jaar de deuren geopend in Zwolle

Door Hilke Vos 7 december 2017

Hapje eten buiten de deur? Je zou bijna last krijgen van keuzestress, omdat er in Zwolle de laatste tijd veel leuke nieuwe eettenten zijn opgepopt. Om het je wat makkelijker te maken hebben we alle restaurants die in 2017 hun deuren hebben geopend op een rijtje gezet. Eet smakelijk!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pizzeria Da Portare VIA

da-portare-via-zwolle
Foto: Facebook Da Portare VIA

Pizza met verse ingrediënten en gebakken in een originele Italiaanse houtgestookte oven. Hét concept van de nieuwe pizzeria Da Portare VIA aan de Sassenstraat in Zwolle, die in juni de deuren heeft geopend. Op het menu staan o.a. belegde vegetarische witte pizza’s zonder tomatensaus en niet-vegetarische rode pizza’s, uiteraard mét tomatensaus. Wij zijn fan!

Da Portare Via pizzeria's

nu gesloten17:00 - 22:00

Sassenstraat 9, Zwolle

Bekijk meer:pizzeria's

Eetkamer Everydays

eetkamer-everydays-zwolle-tim
Tim Lubbers in zijn restaurant Eetkamer Everydays. Foto: Hilke Vos

Zin in een lekkere hap waar je je niet al te schuldig over hoeft te voelen? Wip dan langs bij Eetkamer Everydays, een restaurant met veelal gezonde biologische gerechten en overheerlijke toetjes, dat sinds maart in Assendorp zit. Lees hier wat wij vonden van deze nieuwe hotspot.

Eetkamer Everydays biologische restaurants

nu gesloten11:30 - 23:00

Assendorperstraat 45, Zwolle

Bekijk meer:biologische restaurants

Restaurant &Wijn

restaurant-en-wijn
Foto | indebuurt Zwolle

Weer een frisse toevoeging aan het lijstje met eetgelegenheden in hartje Zwolle. Restaurant &Wijn heeft op woensdag 4 oktober de deuren geopend aan het Bethlehemkerkplein 42, jeweetwel, in het oude pand van Muziekhandel Reichenbach (Reichenbach had twee panden). Het nieuwbakken restaurant – dat wordt gerund door Marleen van Holk en Anneke Roorda – hanteert een tof concept: je hebt de keuze uit dagelijks wisselende kleine gerechten, met soms ook streekproducten. Jam!

Restaurant &Wijn Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Bethlehemkerkplein 42, Zwolle

Bekijk meer:Permanent gesloten

Eten & Zo

eten-en-zo-zwolle
Sushi bij Eten & Zo | Foto: Eten & Zo Zwolle

Onbeperkt genieten van allerlei gerechten voor één prijs en daarna een lekker potje bowlen, poolen of glowgolfen? Dat kan gewoon bij het spiksplinternieuwe wereldrestaurant Eten & Zo, dat sinds 11 augustus boven Bowlen & Zo zit in Zwolle. Wij kunnen de heerlijke sushi, pizza’s, vlees- en visgerechten al ruiken!

Eten & Zo Zwolle restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 22:30

Boerendanserdijk 43, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Il Carpaccio

il-carpaccio-zwolle
Foto: Facebook Il Carpaccio

Il Carpaccio is een vrij nieuw Italiaans restaurant in Zwolle, maar krijgt nu al veel lof op Tripadvisor van de Zwollenaren. Iedereen is dol op het Italiaanse eten, de fijne bediening en de fantastische inrichting.

Il Carpaccio italiaanse restaurants

nu gesloten17:00 - 23:00

Bethlehemkerkplein 34, Zwolle

Bekijk meer:italiaanse restaurants

De Coperto Restobar

18849_int-03-serre-1-1030x687

Op 6 november opende het nieuwe Pillows-label haar tweede hotel in Nederland, genaamd Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle. Inclusief het nieuwe restaurant de Coperto Restobar, waar chef-kok Remco Jansen volgens het principe All day dining de scepter zwaait. De menukaart wisselt regelmatig en bestaat uit twaalf gerechten en drie desserts, bereid met de beste lokale ingrediënten. Heel fijn: het restaurant is niet alleen bestemd voor hotelgasten, maar ook voor Zwollenaren en andere passanten.

Pillows Grand Hotel Ter Borch hotels

Stationsweg 9, Zwolle

Bekijk meer:hotels

What else?

Een opening van een restaurant gemist? Trek dan aan onze mouw of laat hieronder een reactie achter.

via GIPHY

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken