Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 eettenten in Zwolle doen mee met de Vegetarische Restaurantweek

Door Marijtje Berghuis 10 maart 2020

Het is de Nationale Week Zonder Vlees! Tijdens deze week wordt je uitgedaagd om zeven dagen geen vlees te eten. Met dit initiatief wil De Hippe Vegetariër mensen ervan overtuigen dat vegetarisch eten niet saai, smakeloos of ingewikkeld is. Ook buiten de deur kun je genoeg vegetarische lekkernijen eten. Dit jaar organiseert De Hippe Vegetariër daarom een nieuwe versie van De Vegetarische Restaurantweek. Om jou te helpen om die burger te laten staan zetten wij vijf eettenten in Zwolle die meedoen met de Vegetarische Restaurantweek voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bagels & Beans

Foto | Bagels & Beans

Tijdens de Vegetarische Restaurantweek blijft er genoeg keuze over op de kaart van Bagels & Beans in Zwolle. Kies bijvoorbeeld voor de paddoburger of een bagel met creamcheese. Yum!


Meer over Bagels & Beans Zwolle ontdekken?

Bagels & Beans Zwolle lunch

Geopend08:30 - 17:30

Blijmarkt 2, Zwolle

Bekijk meer:lunch

Subway

Subway
Foto | Subway

Subway laat je graag kennis maken met al hun vegetarische broodjes en ander lekkers: tijdens de Vegetarische Restaurantweek krijg je zelfs korting. Je krijgt een euro korting op alle vega salades en 15 cm Subs en twee euro korting op alle vega wraps en 30 cm Subs. Lekker!


Meer over Subway ontdekken?

Subway lunch

Geopend09:00 - 20:00

Roggenstraat 13, Zwolle

Bekijk meer:lunch

IKEA

Foto | ANP

Ook tijdens de Vegetarische Restaurantweek kun je gelukkig nog steeds terecht voor de Zweedse (vegetarische) balletjes van IKEA. Geen fan van deze klassieker? Er zijn tal van andere vegetarische gerechten te krijgen zoals lasagne, korma, curry en pasta. Of scoor een vegetarische hot dog bij de Bistro.


Meer over IKEA Zwolle ontdekken?

IKEA Zwolle woonwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Diepholtstraat 3, Zwolle

Bekijk meer:woonwinkels

Domino’s

Foto | Domino’s

Domino’s laat met hun deelname graag zien dat vegetarisch eten niet moeilijk of smakeloos hoeft te zijn. Tijdens de Vegetarische Restaurantweek eet je pizza’s zoals de veggi pesto pollo en de veggi shoarma pizza in een van de vestigingen in Zwolle of lekker thuis op de bank.


Meer over Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade ontdekken?

Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade pizzeria's

Gesloten11:00 - 02:00

Diezerkade 5, Zwolle

Bekijk meer:pizzeria's

KFC

Foto | indebuurt Zwolle

Zin in een snelle hap? Tijdens De Vegetarische Restaurantweek wordt de allereerste vegetarische burger geïntroduceerd in alle KFC restaurants: de Chickenless Chicken Burger. De KFC in Rotterdam gaat zelfs nog een stapje verder: de vestiging aan het Binnenwegplein in Rotterdam gaat tijdens de Nationale Week Zonder Vlees volledig vegetarisch.


Meer over Kentucky Fried Chicken (KFC) ontdekken?

Kentucky Fried Chicken (KFC) fastfood

Gesloten10:30 - 23:00

Oude Meppelerweg 1, Zwolle

Bekijk meer:fastfood

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.