Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De rosé van het jaar 2019 drink je bij dit Zwolse café

Aangeboden door De Tagrijn 20 juni 2019

Zwoele zomeravonden op het terras met een lekker glaasje rosé. Heaven! De rosé van het jaar is officieel verkozen en je kunt ‘m proeven bij de Tagrijn. App snel je terrasmaatje, want de flessen rosé vliegen de deur uit bij dit Zwolse café. 

De Fontanet Syrah Grenache is een frisdroge, sappige en fruitige rosé. Lekker bij een zomerse salade of gewoon op het terras met wat zouts te knabbelen.

Samenwerking Mondovino

rose tagrijn
Foto | de Tagrijn

Deze rosé uit Frankrijk wordt aan de Tagrijn geleverd door de wijnkenners van het Zwolse Mondovino met wie het café al jaren samenwerkt. De Tagrijn was de eerste horecaklant van de wijnkoperij. Een mooie samenwerking, waar beide partijen trots op zijn!

Terrastopper

Bij Mondovino verkopen ze alleen de beste wijn. De rode huiswijn werd al meerdere malen bekroond tot wijn van het jaar. Nu dus ook de rosé en bij De Tagrijn schenken ze ‘m!

Wat is er nu lekkerder dan genieten van de beste rosé op het terras aan het water. Wij weten het niet! Trap de volgende keer dat je langs de Tagrijn fietst dus even op de rem. En neem dit weekend een momentje om van de zon (zondag wordt het 27 graden!) en van deze terrastopper te genieten.


Meer over De Tagrijn ontdekken?

De Tagrijn cafés

Geopend16:00 - 00:00

Buitenkant 8, Zwolle

Bekijk meer:cafés

adv.