Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Culinair genieten! Dit Zwolse restaurant heeft een nieuwe menukaart en is nu nog langer open

Aangeboden door Restaurant Poppe 1 juli 2020

Goed nieuws! Bij Restaurant Poppe kun je nu ook in het weekend lunchen. Op zaterdag en zondag serveert de chefkok een achtgangenproeverij waar je u tegen zegt! ”We merken dat mensen meer tijd nemen voor de lunch”, aldus eigenaren Sander en Nienke Struick. 

Misschien zijn we met z’n allen echt toe aan vakantie en nemen we daarom vaker de tijd voor een uitgebreide lunch of misschien heeft de coronacris ons ‘onthaast’. Eén ding is zeker. Even snel een hapje eten is er niet meer bij, merken Sander en Nienke. Zwollenaren kiezen er steeds vaker voor om ’s middags uit eten te gaan. De reserveringen voor de lunch nemen dan ook toe bij Restaurant Poppe.

Weer even ‘normaal’ uit eten

”Mensen zien het echt als een uitje. Ze nemen de tijd en willen graag in de watten gelegd worden”, vertelt Nienke. En dat is precies waar ze bij Poppe goed in zijn! ”We willen dat mensen zich hier echt welkom voelen. Dat begint al bij het binnenkomen, het handen schudden. Hopelijk kan dit straks weer!” Ondanks de anderhalvemeterregel voelt alles weer even ‘normaal’ als je bij Poppe bent. Er zijn geen schermen, mondkapjes of pijlen te bekennen in het restaurant. Toch kun je er verantwoord en veilig genieten van culinaire gerechten met Franse twist.

Ook in coronatijd lukt het Sander en Nienke om de sfeervolle en knusse huiskamersfeer vast te houden.”Uit eten gaan is een beleving, daarbij is service heel belangrijk. Nu er weer buiten de deur gegeten kan worden, verwacht men wat extra aandacht. Eten bestellen is leuk, maar uiteindelijk moet je toch zelf de afwas doen”, glimlacht Nienke.

Tekst gaat door onder de foto.

Het terras van Restaurant Poppe

Nieuwe menukaart

Lekker lang tafelen, daar ben je bij Poppe voor aan het goede adres. Of het nu op het zonovergoten terras is of in het sfeervolle restaurant wat gevestigd is in een voormalige hoefsmederij. De nieuwe achtgangenproeverij bevat vier koude gerechten en vier warme gerechten, en wordt eventueel geserveerd met bijpassende wijnen.Tijdens het diner kun je genieten van een nog uitgebreidere variant van het menu. Heb je een voedselallergie of eet je vegetarisch: dat is geen probleem bij Poppe.

Benieuwd geworden naar de nieuwe menukaart? Reserveer een tafeltje bij Poppe! Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor diner. Gastronomisch dineren kan vanaf 17.00 uur en lunchen van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 14.30 uur.

Lees ook:

Tip! In één van de oudste restaurants van Zwolle kun je meer dan alleen lekker eten

Ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte om te vergaderen of een bijzondere plek om een feestje te ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Poppe. Meer over Restaurant Poppe ontdekken?

Restaurant Poppe

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:00

Luttekestraat 66, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.