Brass Boer opent bijna de deuren in hartje Zwolle en jij kunt hier proefeten

Door Hilke Vos 18 april 2019

We kunnen niet wachten: Jonnie en Thérèse Boer, de eigenaars van driesterrenzaak de Librije in Zwolle, openen binnenkort een tweede Brass Boer Thuis in onze Hanzestad, in het oude pand van GastroBras Da Nini aan de Nieuwe Markt 21. En hoe leuk: je kunt kans maken op een avondje proefeten in het nieuwe restaurant. 

Het Zwolse echtpaar opent op 3 mei 2019 officieel hun brasserie in hartje Zwolle. Qua gerechten wordt dezelfde stijl doorgevoerd als op Bonaire, maar dan met ingrediënten uit deze regio. “Een bistro/brasserie ‘nieuwe stijl’ met veel gerechten bereid op het houtvuur”, aldus de twee.

Snoekbaars, slakken en steak tartare

Twee jaar geleden opende op Bonaire de eerste Brass Boer, in het fraaie Delfins Beach Resort. Een grote droom van Jonnie en Thérèse, die dol zijn op het eiland en er dan ook al járen komen.

Inmiddels opent volgende maand het tweede filiaal, met op de menukaart géén vissen uit tropische wateren die je op Bonaire bestelt, maar waarschijnlijk wel snoekbaars, slakken en steak tartare. “Maak je eigen menu van 2, 3 of 4 gerechtjes van onze kaart”, vertelt het echtpaar op hun Facebookpagina. “Of kies voor het ‘(h)eerlijk zullen we alles delen’, een family style menu, dat per tafel te bestellen zal zijn. Het menu bestaat uit zes items om samen te delen. Kies je liever voor de XXL-variant met 10 items, dat kan ook! Op de menukaart vind je tevens de Chefs Specials, de favorieten van onze chefs.”

The colors and flavors of summer! ✨For reservations: http://bit.ly/2xJhVln

Posted by Brass Boer on Wednesday, 3 October 2018

Proefeten bij Brass Boer

Op 3 mei 2019 opent Brass Boer Thuis officieel de deuren in hartje Zwolle. Maar voor deze opening willen Jonnie en Thérèse voor een select gezelschap ‘proefdraaien’, van 29 april tot en met 2 mei. Hierbij zijn? Goed nieuws, want jij kunt een geheel verzorgde avond voor twee personen winnen, waarbij je kennis maakt met het menu van de Chef Joris Bruurs. Check het Facebookbericht hieronder om te zien wat je moet doen. Good luck!

Op 3 mei 2019 opent Brass Boer Thuis officieel haar deuren. Maar voor de officiële opening gaan we voor een select…

Posted by Brass Boer Thuis on Monday, 1 April 2019

Koningsdag 2019 in Zwolle: dit is het programma

We mogen onze oranje kloffies weer van zolder halen, want het is Koningsdag 2019. Iets rustiger aan ...
winkelen-pasen-zwolle

Deze winkels en supermarkten zijn open in Zwolle tijdens Pasen 2019

Zin om meubels te shoppen tijdens Pasen (zondag en maandag 21 en 22 april 2019)? Kan prima, want er ...
pasen-zwolle-2019

Pasen 2019 in Zwolle: dit kun je allemaal doen

Het is bijna Pasen! Tijdens het paasweekend (20 t/m 22 april) is er genoeg te doen in Zwolle: van de...

adv.