Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BBQ aan en gaan: hier in Zwolle haal je een barbecuepakket

Aangeboden door Slagerij van Guilik 8 juli 2020

Het zonnetje laat zich deze week weer wat vaker zien. Tijd om de barbecue aan te steken! Hoe fijn is het als dat gezellige barbecuefeestje compleet verzorgd wordt? Nodig je vrienden, familie, buren of collega’s uit, Slagerij van Guilik doet de rest.

Slagerij van Guilik is dé ambachtelijke slager van Zwolle, Hattem en omgeving. Hier smaakt het vlees precies zoals oma het vroeger bereidde. Je kunt er het hele jaar door terecht voor vlees van topkwaliteit. Vlees voor op de barbecue, een feestje of als snack. Het kan allemaal!

Compleet barbecuepakket

Met een barbecuepakket van Slagerij van Guilik ben je van alle gemakken voorzien. Zo organiseer je in een handomdraai een complete barbecue aan huis. Alles wordt voor je geregeld: vlees, salades, sauzen, stokbrood en eventueel een barbecue met gas. Voor ieder budget is er een pakket.

Je bestelt jouw pakket voor minimaal zes personen eenvoudig online. Laat jouw barbecuepakket bezorgen op een tijdstip dat jouw goed uitkomt of kom het ophalen in de winkel. 

barbecue-2

Buffetten en catering

Geen zin om zelf de barbecuechef uit te hangen? Bij Slagerij van Guilik kun je ook terecht voor buffetten, catering of als je een personeelsfeestje organiseert. Slagerij van Guilik bereidt alle buffetten zelf: van gerechten tot aan salades, in Italiaanse stijl of gewoon lekker Hollands.

Altijd vers en compleet met borden, bestek en alles wat je nodig hebt. Zelfs de afwas wordt voor je gedaan, ideaal! Alle buffetten zijn handig online te bestellen.

Barbecuefeestje

Sinds 1 juli mogen we weer met maximaal honderd mensen samenkomen. Zo kun je een leuk barbecuefeestje bouwen! Let er wel op dat je de anderhalvemeterregel goed naleeft. In dit artikel lees je alles over coronaproof barbecueën en op welke manieren je dat het beste kunt doen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slagerij van Guilik. Meer over Slagerij van Guilik ontdekken?

Slagerij van Guilik slagers

Gesloten09:00 - 17:00

Deventerstraatweg 20, Zwolle

Bekijk meer:slagers

Lees ook:

5 tips: zo kun je lekker én verantwoord barbecueën

Een barbecue is natuurlijk het gezelligst met een groepje vrienden of familie. Hoe doe je dat in dez...

adv.