All day dining in dé huiskamer van Zwolle: Grand Café Wientjes en Restaurant W

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 30 november 2017

Grand Hotel Wientjes, welke Zwollenaar kent het niet? Het hotel is dan ook al 85 jaar een begrip in Zwolle (wow!). Maar wat misschien minder bekend is, is dat je er ook de hele dag superlekker kunt eten. 

Wientjes is niet alleen een hotel, maar zorgt ook voor de vele culinaire genoegens van het leven. Van een eenvoudige snelle lunchsalade, een uitgebreidere zakenlunch, aangeklede borrel of diner; echt iedereen kan bij Wientjes  terecht.

grand-cafe-wientjes
Foto: Bilderberg Grand Hotel Wientjes

De huiskamer van Zwolle

De gezelligste huiskamer van Zwolle vind je in het Grand Café, ideaal voor een informele lunch, diner of als ontmoetingsplek. Wanneer wij de knusse ‘huiskamer’ van Grand Café Wientjes binnenlopen is het al lekker druk tijdens de lunch. Er wordt koffie gedronken, een krantje gelezen, zakelijke afspraken gehouden en lekker geluncht. Er komt zelfs naast ons aan tafel een heerlijke lunch waar de kaas in real life op je salade wordt geraspt. Je krijgt het knusse gevoel van een huiskamer, maar dan met iets extra’s. Het is dan ook de perfecte plek om je dag te beginnen met een ontbijtje of te pauzeren met een lunch of een afternoon high tea na een shopsessie, aangezien de Zwolse binnenstad héél dichtbij is.

wientjes-zwolle
Foto: Bilderberg Grand Hotel Wientjes

All day dining

Maar naast de traditionele lunch zoals Nederland die kent, hebben ze ook het ‘All Day Dining concept’, waarbij je op ieder moment van de dag kunt komen dineren. Want waarom vast houden aan oude, Hollandse tradities? Er zijn genoeg redenen te bedenken om ook ’s middags van een mooi stuk vis of vlees te genieten.

wientjesproeverijvannagerechten
Foto: Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Streekgerechten

Wil je juist je dag afsluiten met een heerlijk diner? Smul dan van de lekkere streekgerechten van de keukenbrigade van chef de cuisine Daiël van Lente in restaurant W. Daiël is sinds vorig jaar september de nieuwe chefkok bij Restaurant W. en heeft voor een nieuwe moderne smaaksensatie gekozen. Denk aan lokale en biologische seizoensgerechtjes op planken om verschillende smaken te proeven, gebakken eendenborst gemarineerd met honing en five spice of een dessert van stoofperen met een mousse van pure chocolade en een parfait van kaneel en stroopwafels. Van klassiek tot modern, alles is mogelijk, zelfs als je dieetwensen hebt of vegetarisch bent.

restaurant-w
Foto: Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Leuk voor Zwollenaren

Als extra verrassing voor ons Zwollenaren heeft Wientjes speciaal een kennismakingsaanbod; een 3-gangendiner voor € 35,- én een gratis recept van één van de gangen. Geniet van dé Zwolse huiskamer, proef van de lekkernijen en maak kennis met Grand Café Wientjes en Restaurant W. Bekijk de actie hier en reserveer!

wientjesgebakkeneendenborstmettruffelsausenpolenta-lr1
Foto: Grand Hotel Bilderberg Wientjes

Goed om te weten

Naast dat je zeven dagen in de week de hele dag lekker kunt smullen bij Grand Café Wientjes en Restaurant W, wordt het ook een smaakvolle kerst bij Grand Hotel Bilderberg Wientjes. Het hele hotel is dan gehuld in een echte kerstsfeer. Op kerstavond geniet je van een driegangendiner in Restaurant W voor € 42,50 en op eerste kerstdag voor € 55,-. Geniet bijvoorbeeld van een proeverij van het hert of gebakken kwartelfilet met een crunch van aardappel, appelstroop en een gekonfijte kwartelpootje met serranoham en geroosterde beukenzwammen. Jam! Ontdek hier de kerstmenukaarten van Grand Hotel Bilderberg Wientjes.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels