Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke plekken voor een vrijdagmiddagborrel in Zwolle

Door Merel Revet 12 september 2018

TGIF (Thank God It’s Friday) en dat betekent: borreltijd! De werkweek zit er weer op en het weekend staat voor de deur. Voor je gevoel mogen de vlaggen uit! Tijd om de deur te openen en het weekend binnen te laten, en hoe je dat beter dan met een gezellige vrijmibo bij één van deze vijf fijne plekken in Zwolle.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Bij hartje Zwolle

Foto: Facebook Bij Hartje Zwolle

Net iets buiten het centrum vind je Bij Hartje Zwolle, een gezellige plek voor de vrijdagmiddagborrel. Voor ons als redactie de perfecte plek, aangezien we binnen een minuut ons kantoor kunnen verruilen voor een lekker wijntje. Uiteraard is een borrel niet compleet zonder iets lekkers. Hier kun je je eigen borrelplak samenstellen, op de kaart staan verschillende kleien gerechtjes en je kun kiezen wat jij het lekkerst vindt. Alles wordt geserveerd op een plak en op die manier kun je het heel makkelijk delen.


Meer over Bij Hartje Zwolle ontdekken?

Bij Hartje Zwolle restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 20:00

Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Las Rosas

las-rosas
Foto: Facebook Las Rosas

Las Rosas staat vooral bekend om het grote terras op een strategische plek aan het begin van de stad. Wanneer je uit het Maagjesblowerk komt, je loopt rechtstreeks het terras op. Relaxte lounge sets om op te hangen met een biertje in de hand en als het iets kouder is kun je een dekentje lenen of lekker naast de terraswarmer gaan zitten. Een drankje met wat lekkers erbij, een grote schaal nacho’s of één van de tientallen tapas gerechten die op de kaart staan. En als je echt de smaak te pakken hebt, dan blijf je toch plakken en kies je voor een onbeperkt tapas eten arrangement.


Meer over Las Rosas ontdekken?

Las Rosas tapas restaurants

Gesloten11:00 - 23:00

Rodetorenplein 10-11, Zwolle

Bekijk meer:tapas restaurants

Café koos

cafe-koos
Foto: Facebook Café Koos

De recensies op Facebook liegen er niet om, café Koos is vooral heel erg gezellig. Op hun website schrijven ze alleen speciaalbieren te verkopen die er toe doen. ”Dat je niet een kwartier bezig bent met wat je wilt drinken omdat je niet kan kiezen.” Het scheelt heel wat keuze stress en dat is ook wel lekker op de vrijdagmiddag. Twee keer per maand is er live muziek, dat zorgt ervoor dat je echt even kunt genieten van het feit dat het weekend is begonnen!


Meer over Muziekcafé Koos ontdekken?

Muziekcafé Koos cafés

Gesloten14:00 - 03:00

Nieuwe markt 11, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Het Refter

het-refter
Foto: Facebook Het Refter

Bij het Refter kun je vooral terecht voor speciaal biertjes. De bierkaart is een compleet boekwerk met unieke biertjes, van een Kwak biertje tot een bananen biertje, de keuze is reuze. In de zomer kun je heerlijk genieten op het fijne terras en in de winter kun je lekker binnen zitten.


Meer over Het Refter ontdekken?

Het Refter cafés

Gesloten11:00 - 02:00

Bethlehemkerkplein 35a, Zwolle

Bekijk meer:cafés

De Gezelligheid

de-gezelligheid
Foto: Facebook de Gezelligheid

De Gezelligheid heeft een grote keuze aan lekkere biertjes en het café heeft een knusse sfeer. Als extra service krijg je een schaaltje nootjes bij je drankje, maar je kunt er ook voor kiezen een hapje te bestellen van de kleine kaart. Het café is niet heel groot, maar altijd gezellig druk. De eyecatcher in het interieur zijn toch wel de bioscoopstoelen, comfortabel zitten terwijl je geniet van je drankje. Yes, het weekend is begonnen.


Meer over Café de Gezelligheid ontdekken?

Café de Gezelligheid cafés

Gesloten16:00 - 04:00

Gasthuisplein 11, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Waar borrel jij op vrijdagmiddag?

Zijn we jouw favoriete plek voor een vrijmibo vergeten? Laat het ons hier weten en we vullen de lijst aan.

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.