Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwols theaterseizoen van start! 5 x voorstellingen die je niet wilt missen

Aangeboden door Zwolse theaters 20 mei 2019

Zwolse Theaters krijgt elk jaar duizend voorstellingen onder ogen. Heel wat om uit te kiezen! Uit dit diverse aanbod kiezen ze de mooiste voorstellingen. Het komend jaar kun je 365 nieuwe voorstellingen gaan bekijken, met onder andere veel toneel en muziektheater. Wij pikten de leukste voorstellingen er alvast voor je uit!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Vorig jaar was de voorstelling van Beth Hart met 939 kaarten, de snelst uitverkochte voorstelling. In totaal zijn er door de Zwolse Theaters 146.533 kaartjes verkocht in 2018. Blijkt wel dat we in Zwolle graag naar het theater gaan! Logisch want het theater is een perfecte ontmoetingsplek voor een date (samen lachen tijdens een cabaretvoorstelling schept een band!) , een gezinsuitje (er zijn ook genoeg leuke voorstellingen voor de kids) of gewoon voor een gezellige avond met je beste vriend of vriendin.

Bovenste knoopje open

bovenste knoopje open tijd zat
Foto | Zwolse theaters

Een cabaretvoorstelling die serieuze zaken op een grappige en gevoelige manier te sprake bent: ”Vergeet niet te spelen, anders ben je je hele leven dood” Stiekem zijn wij een beetje verliefd op dit duo!

Hoewatwaar: woensdag 18 september gaat de voorstelling ‘Tijd zat’ om 20:30 in première, in Schouwburg Odeon. Een kaartje voor de voorstelling kost slechts 10 euro, exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Kasper van der Laan

kasper van der laan
Foto | Zwolse theaters

Kasper van der Laan is terecht de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018. Originele grappen (over poep) waarbij je over je stoel schuift van ongemak, maar waarmee hij op ludieke wijze het publiek weet te betrekken en je ook nog aan het denken zet. Gegarandeerd lachen met deze man!

Hoewatwaar: dinsdag 3 december om 20:30 in Schouwburg Odeon. Kaartjes bestel je vanaf 18 euro, inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

CLASSSH

classsh zwolle
Foto | Zwolse Theaters

In samenwerking met Hedon en het Orkest van het Oosten presenteert Zwolse Theater CLASSSH. Klassieke muziek waarbij alle spelregels uit het raam gegooid worden: het publiek zit op het podium (net als het orkest) en je komt via de artiesteningang naar binnen. Voorafgaand aan het concert kun je een biertje drinken met de musici terwijl de DJ dansbare klassieke muziek mixt.

Hoewatwaar: zaterdag 12 oktober om 20:00 in Theater de Spiegel. Bestel een ticket vanaf 15 euro, exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Annie de musical

anniedemusical_
Foto | Zwolse Theaters

De Theateralliantie steekt de klassieker ‘Annie’ dit jaar  in een fris jasje. De uitvoering blijft trouw aan het originele verhaal maar is niet bang om hedendaagse thema’s zoals female empowerment te spelen. Regisseur William Spaaij deed als kind zijn eerste danspasjes in de Zwolse Theaters, de voorstelling in Theater de Spiegel is dus een soort thuiskomen.

Hoewatwaar: Annie de Musical is te zien van 22 t/m 26 januari in Theater de Spiegel. Kaarten zijn te bestellen vanaf 25 euro, inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten.

Panama Pictures

panamapictures
Foto | Zwolse Theaters

De voorstelling moet nog gemaakt worden, maar de verwachtingen zijn hoog! Eerder kon je al genieten van dit dansgezelschap bij ‘Dans op Donderdag’. Een symbiose van dans op acrobatiek, op hypnotische wijze. Wij zagen al een voorproefje en waren onder de indruk: een danssolo, of gevecht met een kraai… Need we say more?

Hoewatwaar: Panama Pictures met ‘Each time we fall, a city rises’, vrijdag 31 januari in Schouwburg Odeon. Benieuwd? Bestel een ticket vanaf 14,50 euro (inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten).

Verder kun je op 28, 29 en 30 november nog gaan kijken naar de musical ’t Schaep Met De 5 Pooten’ (ken je vast nog van tv) in de Spiegel, genieten van de Musical Night met Miriam Venema, Hanneke Engels (uit Zwolle!) en Silencio Pinar op donderdag 27 februari.

Op ontdekkingsreis

zwolse theaters aanbieding
Foto | Zwolse Theaters

De nieuwe programmagids van seizoen 2019/2020 ligt inmiddels voor je klaar. Nog een paar dagen en dan kun je reserveren, vanaf zaterdag 25 mei zijn de voorstellingen te boeken. Ben je op zoek naar een uitje, maar vind je het lastig om een keus te maken? De routes van Zwolse theaters helpen je hier bij! Ga je om te lachen, wil je samen ontspannen of wil je juist aan het denken gezet worden. De verschillende kleuren in de gids laten zien onder welke ‘route’ een voorstelling valt. Ga jij mee op ontdekkingsreis? Deze aanbieding stelt je voor aan zes verschillende voorstellingen voor een lief prijsje: 75 euro. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de lifestyle opera ‘Life oh, life’! Lees hieronder meer over de aanbieding:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zwolse theaters. Meer over Zwolse theaters ontdekken?

Zwolse theaters theaters

Op aanvraag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon), Zwolle

Bekijk meer:theaters
zwolse theaters aanbieding

Zes theatervoorstellingen voor 75 euro

Ga jij mee op ontdekkingsreis met Zwolse Theaters? Deze unieke aanbieding biedt jou zes geweldige vo...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.