Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zó ziet Straatfestival 2020 in Zwolle er dit jaar uit

Door Hilke Vos 3 augustus 2020

Voorgaande jaren konden we medio augustus lekker zwieren, zwaaien en feesten tijdens het Straatfestival 2020 in Zwolle. Dit jaar is alles anders door corona, al heeft de organisatie toch besloten de muzikale festiviteit door te laten gaan. Wél in een iets andere vorm, namelijk via livestream.

Op vrijdag 14 augustus 2020 vindt het muziekspektakel plaats in hartje Zwolle, inmiddels de 41e editie. De organisatie ligt sinds vorig jaar in handen van HESZ en daarom is er gekozen voor een nieuwe naam: ‘Straatfestival Zwolle’.

Ook dit jaar presenteert de gezamenlijke horeca in de binnenstad  een mooi programma met voor ieder wat wils: van een ‘Chille Sterrenset’ tijdens het eten in je favoriete restaurant tot pop- en rock, Nederlandstalig, golden oldies en dance.

Livestream in je achtertuin

Wél zal het festival wegens de omstandigheden op een andere manier moeten plaatsvinden. “Maar dat mag de pret niet drukken”, meldt de organisatie op Facebook. “Via een stream geniet je van een divers programma op je favoriete terras en zijn er maar liefst 52 locaties die deelnemen.” Ga je liever niet de deur uit? Geen probleem, want je kunt ook gewoon in je achtertuin luisteren, of vanaf je vakantieadres. Klik hier voor meer info.

Hoewatwaar: Straatfestival vindt plaats op vrijdag 14 augustus 2020 van 17:00 – 00:00.

zomerkermis-zwolle

Zomerkermis 2020 in Zwolle: dit is het programma

Driewerf hoera! De Zomerkermis in Zwolle 2020 gaat tóch door, alleen wel op een andere plek. Van 10 ...

Meer over

Doen Nieuws

adv.