Weinig te besteden? Bij deze Zwolse kerstmarkt is álles gratis

Door Merel Revet 5 december 2018

Goed nieuws voor Zwollenaren die minder te besteden hebben. Stichting Buiten de Boot houdt dit jaar een gratis kerstmarkt waar echt álles gratis is. Op deze manier kunnen Zwollenaren die het minder breed hebben alsnog een pakje onder de kerstboom leggen of een toffe kerstoutfit scoren. 

Kinderen mogen rondneuzen een heuse schatkamer vol tweedehands speelgoed en ouders kunnen toffe items scoren voor onder de kerstboom. Ook zijn er kraampjes met tweedehandskleding en ‘shop’ je toffe kerstdecoratie.

Gratis kerstmarkt
Foto: Facebook Stichting Buiten de Boot

Stichting Buiten de Boot

De kerstmarkt wordt georganiseerd door Stichting Buiten de Bood, een organisatie die zich inzet voor mensen die figuurlijk buiten de boot vallen. Gezinnen die op de wachtlijst staan voor de voedselbank en mensen die helemaal zijn vastgelopen. De stichting ondersteunt deze mensen in hun dagelijks leven.

Doneren

Heb jij thuis nog mooie kleding in de kast liggen die je nooit draagt, of speelgoed dat niet meer gebruikt wordt? Twijfel niet en doneer je spullen, zodat jouw stadsgenoten ook een bijzondere kerst kunnen beleven. Doneren kan door je aan te melden via deze Facebookpagina en een berichtje te sturen naar één van de beheerders.

Hoewatwaar: De gratis kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 15 december van 14:00 uur tot 16:00 uur aan de Marsweg 47.

kerstmarkt-zwolle

Kerstliefhebbers opgelet! Alle Zwolse kerstmarkten in 2018 op een rijtje

Warme chocomel, foute kerstmuziek, een dik pak sneeuw en oliebollen: jeetje wat zijn wij dol op de k...

Meer over

Doen

adv.