Weekendtips Zwolle: van Open Dag Dierenasiel tot Nationale Snertdag

Door Annelynn Kooistra 7 december 2017

Bijna kun je schreeuwen Thank God it’s Friday! Tijd om je weekend te plannen, want er is weer genoeg te doen in Zwolle. We hebben vijf weekendtips voor je op een rij gezet:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Muziek bij de Buren

pexels-photo-713126

Zondag 10 december kun je maar liefst langs bij 234 optredens op 78 locaties in Zwolle. Muzikale Zwollenaren openen hun woonkamer om jou te laten swingen op hun muziek. Kun je tegelijk inspiratie opdoen voor je eigen woonkamer.

Hoewatwaar: zondag 10 december vanaf 12.00 uur. Het programma vind je hier. Nog niet klaar met feesten? Vanaf 18.00 uur is de afterparty in The Livingroom.

Yoga

pexels-photo-374632

Yoga is meer dan je voet in je nek leggen. Probeer zelf verschillende vormen yoga uit bij Yoga Zwolle. Tussen 4 december en 15 december kun je voor € 20,00 deelnemen aan twee lessen naar keuze. En neem een vriend of vriendin mee, want je krijgt een vrijkaartje.

Hoewatwaar: tussen 4 en 15 december bij Yoga Zwolle. Check de website voor de tijden.

Yoga Zwolle yoga

vandaag gesloten

Rijnlaan 25, Zwolle

Bekijk meer:yoga

Nationale Snertdag

snertdag
Foto | nationalesnertdag.nl

Zondag 10 december is uitgeroepen tot Nationale Snertdag. En dat komt goed uit, want het wordt hartstikke koud. Zwolle doet ook mee en bij Grand Café public kun je de hele dag genieten van een heerlijke kop huisgemaakte snert voor maar 5 euro!

Hoewatwaar: zondag 10 december bij Grand Café Public.

Grand Café Public cafés

nu gesloten10:00 - 23:00

Blijmarkt 23, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Schrijfmarathon

Schrijfmarathon Amnesty
Foto | Facebook Amnesty International Zwolle‎

Een vlotte pen? Doe dan mee met de schrijfmarathon van Amnesty International en kom in actie! Samen met honderdduizenden anderen schrijf je voor mensen die gevangen zitten, gediscrimineerd worden, gemarteld zijn of worden bedreigd.

Hoewatwaar: zaterdag 9 december in de Stadskamer Centrum, Wereldwinkel Zwolle, Café Foyé en de Stadshoeve (Stadshagen). Op zondag 10 december in de Grote Kerk. Meer info hier.

Open Dag Dierenasiel

pexels-photo-663573-2

Heb je wat liefde nodig? Laat je dan knuffelen door de katten en honden van het Zwols Dierenasiel. Zaterdag houden zij open dag en krijg je een volledige rondleiding door het asiel. Ook leuk: ga met je eigen huisdier op de foto. Als je je nog verveelt deze kerst, hebben we nog meer toffe dingen om te doen in Zwolle.

Hoewatwaar: zaterdag 9 december van 12.00 t/m 15.00 uur.

Stichting Zwols Dierenasiel

nu gesloten09:00 - 16:00

Graham Bellstraat 2, Zwolle

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶