Vrijgezellen opgelet! Ontmoet jouw droomprins(es) in het singlescafé in Zwolle

Door Melanie Borgman 24 april 2019

Love is misschien wel in the air? Speciaal voor vrijgezellen tussen de 40 en 67 jaar organiseert DatingOost op zaterdagavond 4 mei 2019 het enige echte singlescafé in Pandje 2.0 in Zwolle. Weg met dat getinder, maar op naar de kroeg!

DatingOost organiseert door heel Oost-Nederland gezellige singlescafe’s en speeddates. Je droomprins- of prinses ontmoeten met een hapje, een drankje én waarbij ook nog eens gedanst kan worden is volgens Getty Schepers, matchmaker van DatingOost, dan ook dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. ”Het is géén datingavond, want dat het een stap is om in je eentje naar een singleparty te gaan begrijpen we allemaal.”

Singlescafé

De cafe’s van het datingbureau zijn al veertien jaar een enorm succesvol. Het doel? Vrijgezellen tussen de 40 en 67 jaar een leuke avond bezorgen. “Waar moet je naartoe als je gescheiden bent of je partner op jonge leeftijd bent verloren? Plots sta je er alleen voor en wij merkten dat ook”, legt Getty uit. ”Daarom zijn deze singlecafe’s in het leven geroepen. Een eenvoudige uitgaansavond, zoals iedereen er wel eens op uit gaat, maar nu een besloten avond met alleen maar singles.”

Foto: Getty Schepers DatingOost

Naast de datingsite van DatingOost komen er in het weekend dus ook nog eens de singlescafe’s bij. “Ja, wij zijn uniek met onze vier-combinatie in Nederland en doen veel voor de alleenstaanden in het oosten. Ongelooflijk leuk, mooi, maar ook zeer dankbaar werk.”

Hoewatwaar: Het singlecafé vindt plaats op zaterdagavond 4 mei 2019 in Café Pandje 2.0 (op de 1e etage) aan de Melkmarkt 12 en is dus speciaal voor vrijgezellen tussen de 40 en 67 jaar. De avond begint om 20:30 uur, kost €12,50 en is inclusief koffie en lekkere hapjes. Parkeren? Kan, binnen tientallen meters bij parkeergarage Q-park Maagjesbolwerk kan je de auto kwijt. Trek je allermooiste outfit aan en misschien ontmoet jij wel je droomprins- of prinses.


Meer over Café Het Pandje 2.0 ontdekken?

Café Het Pandje 2.0

Vandaag gesloten

Melkmarkt 12, Zwolle

bevrijdingsfestival-zwolle-bfo

Bevrijdingsfestival Zwolle 2019: dit is er allemaal te doen

Het is bijna zover: zondag 5 mei vieren we de vrijheid tijdens Bevrijdingsfestival Zwolle 2019. Wij ...

Meer over

Doen

adv.