Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verborgen parel: dit is misschien wel het mooiste terras van Zwolle

Aangeboden door Lakeside Zwolle 14 september 2020

Woehoe! Met temperaturen boven de 25 graden staat ons een prachtige nazomerweek te wachten. Wil je nog even optimaal genieten van de laatste zonnestralen van dit jaar? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan cablepark en beachclub Lakeside Zwolle.

Met een ruim terras in de buitenlucht is Lakeside de perfecte plek om in coronatijd te vertoeven. De beachclub, waar een dj in het weekend regelmatig zomerse deuntjes draait, wordt dan ook goed gevonden door Zwollenaren.

Ultiem relaxen

Gasten die na de heropening in juni weer een drankje kwamen doen, troffen een compleet vernieuwde beachclub aan. ”Een deel van het terras heeft nu een overkapping, zodat mensen ook als het regent buiten kunnen zitten” , vertelt eigenaresse Ester Roosjen. ”De stoelen en tafels in het binnengedeelte hebben plaatsgemaakt voor loungebanken, zodat je overal ultiem kunt relaxen.”

Tekst gaat verder onder de galerij.

Het terras van Lakeside Zwolle | Foto indebuurt Zwolle
De beachclub van Lakeside Zwolle | Foto indebuurt Zwolle
Het terras van Lakeside Zwolle | Foto indebuurt Zwolle

 

Toffe activiteiten

Vanaf het terras van Lakeside heb je een geweldig uitzicht over de Wijthmenerplas en en waan je je in vakantiesferen. Je kunt waterskiën en wakeboarden in het cablepark, er worden regelmatig activiteiten en workshops georganiseerd én er komt binnenkomt een aquapark. ”Iedereen die van natuur, ruimte en water houdt, is hier welkom!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lakeside Zwolle. Meer over Lakeside Zwolle ontdekken?

Lakeside Zwolle sportcentra

Gesloten11:00 - 23:00

Zalnéweg 110, Zwolle

Bekijk meer:sportcentra

adv.