Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: movie time tijdens Pride Night in Zwolle

Aangeboden door Pathé Zwolle 28 februari 2020

Dit gure weer vraagt om filmavondjes met snacks op de bank. Verschuif die Netflix & Chill van aanstaande woensdag maar een dagje, want dit toffe event bij Pathé Zwolle mag niet ontbreken in jouw agenda. 

Pride Night Zwolle

Tijdens de Pride Night bij Pathé Zwolle geniet je van één van de mooiste LHBT films. Een halfuur voor aanvang van de film word je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Na afloop van de film kun je lekker nakletsen over de film, bijvoorbeeld over welke hoofdrolspeler jij leuker vond, of je ontroerd was door het verhaal of dat het ook zo’n herkenbare situatie was. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. De eerstvolgende Pride Night is aanstaande woensdag 4 maart 2020 al, dus trommel je vrienden op en scoor je ticket hier.

De film

Deze film kun je woensdag gaan zien bij Pathé: Matthias & Maxime. De dramafilm van de Canadese Xavier Dolan werd al zes keer genomineerd voor meerdere grote filmprijzen en kreeg goede reviews van onder andere The Guardian.

Het verhaal: Matthias en Maxime maken deel uit van een hechte vriendengroep die, nu ze allen de dertig naderen, uit elkaar begint te vallen. Maxime, wiens leven een stuk minder soepel verlopen is dan dat van de ambitieuze advocaat Matthias, besluit zijn geluk te gaan zoeken in Australië. In de dagen voor zijn vertrek komen er echter onverwachte emoties boven als ze tijdens een feest worden gestrikt voor een kusscène in een project van een filmstudent. De kus wekt gevoelens op waar ze zich geen raad mee weten en veroorzaakt een dramatische kloof tussen de vrienden als gevolg. Om verder te kunnen gaan, zullen ze moeten beslissen wat ze van elkaar én voor zichzelf in het leven willen.

De Pride Night is een event wat maandelijks terugkeert maar geloof ons: deze film wil je echt niet missen.Meer over Pathé Zwolle ontdekken?

Pathé Zwolle

bioscopen

Pannekoekendijk 11, Zwolle

Bekijk meer:bioscopen

adv.