Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trek je lederhose maar aan: het Oktoberfest komt naar Zwolle

Door Danielle Verbeek 9 oktober 2019

Super toll! We hoeven niet meer naar Duitsland om pullen bier te drinken, want het roemruchte Oktoberfest komt naar Zwolle. Van 18 t/m 22 oktober is de allereerste editie van het Oktoberfest in der Vorstraße. 

De voorbereidingen zijn al in volle gang om de Voorstraat om te toveren tot Biergarten. Het bierfestijn wordt georganiseerd door het Vliegende Paard, Shotto, Bloopers en Café de Kuiperij. Dat belooft een gezellig feestje te worden!

Biergarten

Deze allereerste editie van het Oktoberfest in der Vorstraße moet het begin worden van een jaarlijks terugkerend evenement. De uitgaansstraat wordt het weekend voor de herfstvakantie omgetoverd tot een Biergarten waarbij bierbanken, pullen bier en vette braadworsten niet zullen ontbreken. Dus haal je lederhosen of dirndl maar alvast uit de kast!

Der große und Kleine Martijn Show

Wat is er allemaal te doen? Nou, op 18 oktober barst het feest los met ‘Der Große und Kleine Martijn Show’ in Bloopers. Hos de dag erna gezellig door in Café de Kuiperij en sluit het festijn af met foute verzoekjes in Das Fliegende Pferd (Het Vliegende Paard, natuurlijk).

Hoewatwaar: het Oktoberfest is van 18 t/m 22 oktober. In de Voorstraat kun je in verschillende kroegjes bier drinken en lekker tanzen. Check hier wat er nog meer te doen is. Viel Spaß!

Koffie drinken

Bakkie doen? 7 x leuke plekken om koffie te drinken in Zwolle

In Zwolle kun je op bijna elke straathoek wel koffie drinken. Maar wat zijn nou de leukste plekken v...
spar supermarkt

Handig! We kunnen binnenkort boodschappen doen op het Lübeckplein

Leegstand in die ruimte aan het Lübeckplein waar in het verleden de ingang van het station was? Niet...

adv.