Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! De Zwolse nachtburgemeester schildert LIVE! bij IQ Kunstuitleen & Galerie

Aangeboden door IQ Kunstuitleen & Galerie 10 februari 2019

Komt dat zien! Nachtburgemeester Jeroen van Doornik komt zaterdag live schilderen bij IQ Kunstuitleen & Galerie in Zwolle. “Het kan ook gewoon bij mij achter gesloten deuren, maar dat is ook maar zo saai!”

Al vaker zijn er live performances van kunstenaars geweest bij IQ Kunstuitleen & Galerie, maar nachtburgemeester en beeldend kunstenaar Jeroen van Doornik schilderde hier nog niet eerder. De Zwollenaar heeft een opdracht gekregen voor een groot kleurrijk schilderij van 200 x 160 cm, waar hij zaterdag aan zal beginnen.

Iedereen is welkom

“Het is altijd geweldig als bij ons een kunstenaar op bezoek komt die live komt schilderen”, vertelt Marc de Lange van IQ Kunstuitleen & Galerie enthousiast. “Onze deuren staan altijd open, maar op deze manier wordt het nóg wat leuker. Iedereen is van harte welkom aan de Marsweg 42 in Zwolle om onze mooie collectie te bewonderen en om te zien hoe Jeroen te werk gaat met het kunstwerk.”

Hoewatwaar

Kijkje nemen en live genieten van het schilderspektakel? Kom dan zaterdag 16 februari 2019 naar IQ Kunstuitleen & Galerie aan de Marsweg 42. Tijd: 12.00 – 17.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door IQ Kunstuitleen & Galerie. Meer over IQ Kunstuitleen & Galerie ontdekken?

IQ Kunstuitleen & Galerie galeries

Geopend11:00 - 17:00

Marsweg 42 - 44, Zwolle

Bekijk meer:galeries

adv.