Tof! All Stars de Musical met Jim Bakkum binnenkort te zien in Zwolle

Aangeboden door Zwolse theaters 20 februari 2019

Ken je All Stars nog? Met de iconische Hero? Na de succesvolle tv-serie en film is er nu All Stars de Musical, een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Het gevoel van de film maar dan met een eigentijdse draai. De voorstelling is van 19 t/m 23 maart te zien in Theater De Spiegel, Zwolle.

All Stars de Musical is een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, nét iets te eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. De rol van Hero wordt gedeeld door Jim Bakkum en Levi van Kempen. Andere teamleden zijn o.a. Lucas Hamming, Urvin Monte, Jasper Demollin, Mike Weerts en Kees Boot. Naast de bekende nummers ‘Toen ik je zag’ en ‘Groen als Gras’ uit de film is Thomas Acda verantwoordelijk voor de muziek en de regie in handen van Frank Lammers.

Jim: “In elke voorstelling zit straks een moment waar het publiek op wacht”

De musical gaat over het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero. Verwacht echter, net als in de film, geen eredivisieniveau van onze Swift Boys 8, de ‘derde helft’ is nog altijd belangrijker dan de wedstrijd zelf. Confronterend is het wel dat de vrouwen er anno 2018 ook opeens verstand van (denken te) hebben. All Stars de Musical brengt een verhaal over echte mannen, echte vrouwen en slecht voetbal.

Tekst gaat verder onder de video

Toen ik je zag

De rol van Hero, in de film gespeeld door Antonie Kamerling, wordt in de musical vertolkt door Jim Bakkum en Levi van Kempen. Het bekende nummer ‘Toen ik je zag’ is door Jim Bakkum speciaal voor deze productie opnieuw ingezongen en op single uitgebracht. “Best spannend. In elke voorstelling zit straks een moment waar het publiek op wacht: het nummer ‘Toen Ik Je Zag’, geschreven door Guus Meeuwis. Ik vind het persoonlijk een van de mooiste Nederlandse liedjes die ik ken”, vertelt Jim. De single werd gereleased tijdens de musical Sing-a-Long op 26 augustus en stond nog geen 24 uur later op nummer 1 in de iTunes top 100.

Hoewatwaar: All Stars is van 19 t/m 23 maart te zien in Theater De Spiegel in Zwolle. Kaarten zijn te koop vanaf 30,85 euro en bestel je hier. Let op! Kom in de sportoutfit van jouw favoriete club naar het theater, waar je op de groene loper ontvangen wordt door charmante scheidsrechters. Bij de photo-booth kun je je samen met het All Stars-team laten vereeuwigen, hoe gaaf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zwolse theaters. Meer over Zwolse theaters ontdekken?

Zwolse theaters theaters

Op aanvraag

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon), Zwolle

Bekijk meer:theaters

adv.