Te gek! McDonald’s Zwolle-Noord wordt eenmalig omgetoverd tot échte discotheek

Door Melanie Borgman 14 mei 2019

Altijd gedroomd van een feest midden in de McDonald’s? Dan wordt je droom nu werkelijkheid, want de McDonald’s in Zwolle-Noord wordt eenmalig omgetoverd tot een échte club!

Voor de eerste keer ooit – een wereldprimeur dus – verandert de McDonald’s in een discotheek en dat ook nog eens in Zwolle. De keten organiseert een feest met bekende DJ’s en lekkere bekende snacks.

Club McDonald’s

Maar waarom een discotheek? Uitgaan als je jonger bent dan 18 jaar is niet altijd even makkelijk, want je komt niet altijd een club binnen. Dat vond ook Annemarie Swijtink, Director Marketing van McDonald’s Nederland. “Er is één plek waar 16- en 17-jarigen altijd welkom zijn: bij de McDonald’s! Deze groep jongeren komt al vaak bij onze restaurants. Juist in de avonduren, om samen met vrienden een leuke tijd te hebben.”

Sjoerd-Jan Feenstra, Franchisenemer van McDonald’s Zwolle-Noord, liep dan ook onmiddelijk warm voor de wereldprimeur. ”Toen ik over dit initiatief hoorde en werd gevraagd of het in Zwolle mocht plaatsvinden, dacht ik meteen: wij zijn de perfecte plek om dit te doen. Samen met Spinnin’ Records en onze Crew gaan we de jongeren een geweldige avond uit bezorgen door ons restaurant voor één avond om te bouwen tot een échte club. Club McDonald’s!”

Foto: McDonald’s

Meerderjarigen

Helaas, helaas voor de meerderjarigen onder ons, want die komen de discotheek van McDonald’s niet in. De fastfoodketen wordt op vrijdagavond 7 juni speciaal voor jongeren van 16 en 17 jaar omgetoverd tot een uitgaansgelegenheid. Welke artiesten er komen optreden? Dat blijf nog even een geheim. Maar volgens woordvoerder Koekkoek vinden 16- en 17-jarigen de artiesten ‘supercool’.

Wil jij er vrijdagavond 7 juni bij zijn? Vanaf 20:00 tot 24:00 uur opent Club McDonald’s haar deuren exclusief voor circa 300 jongeren van 16 en 17 jaar. Vanaf vandaag kun jij je via de McDonald’s App aanmelden om kans te maken op tickets (twee per persoon). Aanmelden kan tot en met donderdag 23 mei, dus wees er snel bij!


Meer over McDonald’s Zwolle-Noord ontdekken?

McDonald’s Zwolle-Noord restaurants en horeca

Nu open07:00 - 01:00

Floresstraat 60, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Flower power en boho! We krijgen weer een Ibiza-markt in Zwolle

Wow! We’re going to Ibiza! Of nee, we halen het zonnige eiland naar Zwolle, want op zondag 16 juni 2...

Smullen maar! Het foodtruckfestival staat deze week weer op de Campus van Windesheim

Een foodtruckfestival naar ons hart. Lekkere lokale producten, prijzen tot drie euro én livemuziek. ...

Meer over

Doen Studenten

adv.