Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneak peek: kijkje achter de schermen bij het Stadsfestival+ insidertip

Aangeboden door Zwolse theaters 5 september 2019

Bijna, bijna, bijna! Vanaf morgen kun je overal in de Zwolse binnenstad laten verrassen door muziek, theater, dans en verhalen. Het Stadsfestival is vanaf vrijdag 6 tot en met zondag 8 september te vinden in de Zwolse binnenstad. Wij namen alvast een kijkje op het festivalterrein.

Last-minute

Morgenmiddag om half vijf wordt het Stadsfestival feestelijk geopend. De crew is al drie dagen druk met de opbouw van het festival. Nog geen idee wat er allemaal te doen is of kun je simpelweg geen keus maken uit het programma? Geen probleem, je kunt gemakkelijk last-minute een kaartje scoren bij één van de mobiele kassa’s of in Schouwburg Odeon. In de schouwburg vind je ook meer informatie over het Stadsfestival.

Stadfestivaltips!

Wat is the place to be tijdens het Stadsfestival? Van Stadsfestivaltips krijgen wij nooit genoeg!

Gelukkig kwamen we Serena Oosterloo tegen, programmeur Talent Stage, tegen. Zij gaf ons een aantal leuke tips: ”Op zaterdag moet je echt naar het Talentstage gaan voor countryduo Micah & Julia en poptalent Quinn. Singer-songrapper Benjamin Fro is een aanrader voor de vrijdagmiddag en op de vrijdag en zaterdag kun je losgaan tijdens de optredens van The Colored Monkeys. Insider tip: op de Bruisboot kun je het hele weekend genieten van intieme concerten. Aanrader!”

Kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe het festival eruit komt te zien? Check de galerij hieronder! Handig: dit jaar kun je overal het terrein betreden. Het festivalterrein, rondom Schouwburg Odeon, de Blijmarkt, de Potgietersingel, op de Zwolse Stadsgrachten en het Grote Kerkplein, heeft geen toegangspoort en is aan alle kanten open. Je hoeft niet bang te zijn dat je nat regent tijdens de voorstellingen. Bijna alle podia zijn overdekt of hebben een tent om te schuilen in de buurt.

Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt

 

Benieuwd naar het programma, openingstijden en precieze locaties van het Stadsfestival. Wij hebben alle informatie hier voor je op een rijtje gezet.

foto_anne (1)

5 x must do’s tijdens het Zwolse Stadsfestival volgens Anne Hoekstra

Yay! Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september 2019 vindt het Stadsfestival plaats in Zwolle, comp...

Meer over Zwolse theaters ontdekken?

Zwolse theaters theaters

Op aanvraag

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon), Zwolle

Bekijk meer:theaters

adv.