Schaatsen paraat? De ijsbaan gaat vanmiddag open!

Door Hilke Vos 24 januari 2019

Héél goed nieuws: IJsverenging WVF laat via Twitter weten dat er vanaf donderdag 24 januari 13.00 uur geschaatst kan worden in Zwolle, op de ijsbaan in Westenholte. Haal die ijzers maar uit het vet!

Schaatsliefhebbers kunnen hun geluk niet op. Het ijs is namelijk dik genoeg om op te kunnen schaatsen en met veel vrijwilligers is er hard gewerkt om de boel sneeuwvrij te maken. Toch is het niet voor alle leeftijdsgroepen feest: “Vanmiddag vanaf 13.00 gaat de ijsbaan beperkt open. Alleen leden met een kinderkaart mogen schaatsen. Dat betekent dus dat leden tot 16 jaar de ijsbaan op mogen”, aldus het bestuur van WVF.

Hoewatwaar

Kleed je goed aan, vergeet je muts, handschoenen én schaatsen niet en zwier vanmiddag lekker over het ijs. Houd de site van de Zwolse ijsvereniging in de gaten voor alle updates. Je vindt de ijsbaan aan de Mr. Koolenweg 10 in Westenholte.

Leuke kiekjes

Vergeet je niet een foto te maken? Wij plaatsen namelijk graag de mooiste ijskiekjes op indebuurt, leuk toch? Delen hieronder mag, maar mailen naar [email protected] kan ook!

anp-49152968

Veilig fietsen door Zwolle met deze sneeuw

Het is code oranje in Zwolle en Rijkswaterstaat roept op om thuis te blijven. Maar als je nu écht na...
hot-chocolate-zwolle

Siberische kou overleven? 5 x de beste warme choco in hartje Zwolle

Zeg 'warme choco' en plots is het niet meer zo erg dat de gevoelstemperatuur buiten -20 is. In Zwoll...

adv.