Popcorn paraat? Pop-up bios onder de Zwolse sterrenhemel

Door Hilke Vos 13 juli 2018

Filmpje kijken onder de sterrenhemel? Kom dan zaterdag 21 juli naar het Celeplein in hartje Zwolle, voor de oh zo gezellige pop-up cinema, mogelijk gemaakt door Dille & Kamille en Filmtheater Fraterhuis. Vergeet je popcorn niet!

Speciaal voor alle liefhebbers start bij het vallen van de duisternis om 22.00 uur de film ‘Mein Blind Date mit dem Leben’. Een hartverwarmende, op feiten gebaseerde komedie over een slechtziende jongen die vastbesloten is om zijn idealen te verwezenlijken.

Tekst gaat verder onder de trailer

Dekentje: check!

Het Fraterhuis hoopt op zwoele zomeravonden en zet op het knusse Celepleintje de stoelen alvast klaar. De voorstellingen gaan ongeacht de temperatuur door, maar no worries, er zijn dekens aanwezig mocht het ietwat frisjes zijn. Altijd fijn: er is een (plas)pauze.

Ditschuifthet: de kaarten voor deze buitenfilms kosten €9,00 voor ‘Vrienden’ en €11,50 regulier, inclusief programmaboekje én koffie/thee consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Kaartverkoop start op maandag 16 juli a.s.

Filmtheater Fraterhuis bioscopen

Op aanvraag

Blijmarkt 25, Zwolle

Bekijk meer:bioscopen
lepeltje-lepeltje-39

7 x zomerse evenementen in Zwolle waar we naar uitkijken

Hoge temperaturen, zomerse warmte, het kan niet op. Nu een alleen nog een tof festival met de zon op...

adv.