Opgelet! Gigantisch kinderevenement Doe’s Gek wéér in Zwolle

Door Merel Revet 14 september 2018

De zomervakantie is net voorbij en kids kijken alweer uit naar de herfstvakantie. Nog geen plannen? Denk dan eens aan Doe’s gek, een tof evenement in de Zwolse IJsselhallen met ruim 15.000 vierkante meter speelplezier voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.

Jarenlang was LEGO World een begrip in Zwolle met meer dan 90.000 bezoekers uit heel Nederland. De organisatoren komen nu voor de tweede keer terug met Doe’s Gek, een evenement waar, net als bij LEGO World, kids worden uitgedaagd om te kijken, zien, voelen en vooral om te doen. Het evenement wordt georganiseerd van 25 oktober tot en met 28 oktober (= herfstvakantie in Noord-Nederland).

De LEGO-hal

Hoewel LEGO-world verleden tijd is, zal er nog genoeg te doen zijn voor fans van dit beroemde bouwsteentje. De Nederlandse LEGO-club  organiseert haar clubdag op het evenement. Daar kun je bouwwerken en verzamelingen bewonderen, nieuwe LEGO kopen en meebouwen aan de hoogste toren van Nederland.

does-gek
Foto: website Doe’s gek

Wat is er nog meer te doen?

Geen fan van LEGO? Gelukkig zijn er genoeg andere dingen te doen in de twaalf verschillende themawerelden vol met attracties, spellen en shows. Er zijn 30 hindernisbanen en springkussens voor jong en oud, een Gamehall en een bioscoop waar de hele dag familiefilms worden gedraaid. Wil je liever iets actiefs dan kun je een workshops volgen, een leuke show bijwonen of één van de bekende Youtube-sterren ontmoeten die op het evenement rondlopen.

Telekids Musicalschool

Een tijdje terug kwam de Telekids Musicalschool naar Zwolle om professionele televisie-opnamen te maken voor de nieuwste videoclip ‘Doe ’s Gek!’. Het nummer – dé titelsong van het evenement – is opgenomen in de IJsselhallen, zie hieronder het resultaat. En hoe tof: speciaal voor musicalliefhebbers organiseert de Telekids Musicalschool een workshop tijdens het evenement.

Hoewatwaarwanneer: Doe’s Gek vindt plaats van 25 tot en met 28 oktober in de IJsselhallen en is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Elke dag is het event geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Officiële toegangstickets kosten €12,50 per stuk en kun je nu bestellen op de site. Kaarten aan de deur kosten €14,50.

bobbi-eden

Even slikken: Bobbi Eden’s Loversland komt naar Zwolle

Sensueel dagje uit vol spannende attracties en spectaculaire shows? Goed nieuws, want de erotiekbeur...


Meer over IJsselhallen Zwolle ontdekken?

IJsselhallen Zwolle

entertainment

Rieteweg 4, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Doen

adv.