Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inspiratie en beleving: drie dagen LübeckPleinFestijn in Zwolle

Door Hilke Vos 12 augustus 2019

Reuring op een groen en gezellig Lübeckplein – dat is wat omwonenden, werkenden en studenten graag willen. Tijdens het LübeckPleinFestijn tovert de gemeente het plein op 21, 22 en 23 augustus 2019 om tot een plek waar drie dagen lang van alles te zien, doen en beleven is. 

Er zijn veel ideeën om het Lübeckplein te veranderen van een plek waar je snel overheen loopt op weg naar je bestemming, tot een plek waar je graag bent en langer blijft. Ideeën die eerder al eens aangedragen zijn, worden op dit moment aangevuld met nóg meer ideeën uit de stad. Iedereen kan hier tot eind augustus zijn of haar idee indienen. Voor de uitvoering wordt door de Provincie Overijssel in totaal € 100.000 beschikbaar gesteld.

LübeckPleinFestijn: inspiratie en beleving

In de laatste week van de schoolvakantie laat de gemeente alvast wat ideeën zien van wat er op het Lübeckplein kan. Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 augustus kun je op het plein bijvoorbeeld lasergamen, een film kijken in de openlucht, abseilen van het Stadskantoor, je eigen buskaptas maken of meedoen aan een obstacle run. Check hier het complete overzicht van de activiteiten per dag.

Hoewatwaar: Het LübeckPleinFestijn vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus en is vrij toegankelijk. Deelname aan de meeste activiteiten is gratis. Voor een aantal activiteiten moet je vooraf reserveren.

kentucky

Parkeren bij het Zwolse foodcourt blijkt knap lastig

Fastfoodliefhebbers kunnen een gat in de lucht springen. Het Zwolse foodcourt is alweer een maand op...
stratenfestival

Stratenfestival heet nu Straatfestival, dit is waarom

Hiep-hoi! Nog een paar nachten en dan mogen we weer lekker zwieren, zwaaien en feesten tijdens het S...
zomerkermis-in-zwolle

Voor een prikkie in de draaimolen: Eurodag op Zwolse Zomerkermis

Voor knotsgekke attracties hoef je de stad helemaal niet uit, want vrijdag 9 tot en met zondag 18 au...

Meer over

Doen

adv.