Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Monique en Wendy runnen samen een gigantisch groen Landtgoed: ‘Hier is van alles mogelijk!’

Aangeboden door Landtgoed 9 september 2020

Heb je iets te vieren, zoek je een inspirerende plek voor teambuilding of wil je er gewoon even uit? Wendy en Monique ontvangen je graag op hun Landtgoed in de Sallandse bossen. Deze prachtige locatie net buiten Zwolle heeft superveel ruimte, eindeloos groen en er is van alles te doen!

Landtgoed in Heino is de place to be voor feestjes, vergaderingen én bruiloften. Je voelt je gelijk thuis door de ongedwongen huiselijke sfeer. ’s Zomers relax je op het lounge terras, in de winter warm je op bij de kachel.

Veelzijdige buitenlocatie

Wendy en Monique namen het voormalige buitensportbedrijf vijf jaar geleden over. Samen transformeerden ze de onderneming tot een veelzijdige buitenlocatie. ”Het werd onze passie”, vertelt Wendy. ”Dit is zo’n prachtige plek, en geschikt voor voor diverse bijeenkomsten. We krijgen allerlei soorten gasten, van vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en familiedagen tot trainingen en teamuitjes.”

Ze zijn niet alleen collega’s, maar ook dikke vriendinnen. ”Wij zijn een goed team en vullen elkaar aan. We doen het ook echt samen. De samenwerking is de glans op het werk van afgelopen jaren.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Nieuwe naam

Bij een transformatie van zo’n kaliber, past ook een nieuwe naam.”De oude naam, Omni Mobilea, stond goed bekend, maar was voor veel mensen toch lastig uit te spreken. Daarnaast hing de betekenis (alles in beweging) teveel aan het buitensportimago, waar we juist vanaf wilden. Met de nieuwe naam, Landtgoed, blijft de link met het buitenleven intact. Ook is het duidelijker wat we bieden: een prachtige groene locatie waar van alles mogelijk is.”

Van een escapepad tot live cooking barbecue

Wauw! Het bos van maar liefst zeven hectare is alleen al een beleving. Hier vind je nog steeds allerlei buitensportactiviteiten, zoals het escape-kronkelpad, het junglepad met obstakelparcours of ga klootschieten na een mooie boswandeling. Je krijgt deskundige begeleiding en kunt er een volledig arrangement met drinken en wat lekkers bijboeken.

Landgoedt beschikt daarnaast over meerdere zalen waar je in huiselijke sferen je verjaardag, jubileum of (bedrijfs)- feest kunt vieren. Geniet van een broodjeslunch, high tea, borrel of goedgevuld buffet in de berkenzaal of ga voor een buitenbarbecue.

Tekst gaat verder onder de foto.

Coronaproof feesten bij Landtgoed

Bij Landtgoed kun je gezellig én veilig feesten! ”We hebben verschillende buitenplekken, waaronder een ruim terras met grote tent. Binnen hebben we extra ventilatoren geplaatst voor luchtcirculatie en zijn de looproutes van en naar de toilet duidelijk aangegeven. Voor elk bezoek vindt er altijd een gezondheidscheck plaats en worden de handen ontsmet.”

Dus ben je op zoek naar een plek waar je jouw verjaardag of feestje coronaproof kunt vieren? Het team van Landtgoed zorgt ervoor dat je niets tekort komt en alles wordt tot in de puntjes geregeld. ”Wat de wens ook is, wij maken het waar!”

Zo ziet dat eruit:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Landtgoed. Meer over Landtgoed ontdekken?

Landtgoed

(naast) Berkendijk 10, Heino

adv.