Leuk! Dit kun je dit weekend doen in Zwolle

Door Merel Revet 12 oktober 2018

De weersvoorspellingen voor dit weekend zijn heel positief. Redenen genoeg om lekker op pad te gaan en nog even te genieten van de laatste zonnestralen. Wij zetten vijf leuke weekendactiviteiten op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Café Theaterfestival

Bron: Café Theater Festival

Theaterliefhebbers opgelet! Het Café Theater Festival komt naar Zwolle. Acht Zwolse cafés openen hun deuren voor een bomvol, interessant en vermakelijk theaterweekend. Acht jonge makers en acht Zwolse café’s bundelen hun krachten en zorgen voor een bomvol, interessant en vermakelijk theaterweekend. Het café is onderdeel van het decor en als toeschouwer zit je midden in de voorstelling. De cafébezoeker geniet van korte voorstellingen vanaf de barkruk.

Hoewatwaar: Het café theaterfestival vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober bij verschillende cafés in Zwolle. Het hart van het festival is café The Livingroom.

The Livingroom Zwolle cafés

Nu gesloten16:00 - 03:00

Gasthuisplein 23, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Dutch Doctor Who Gathering 2018

Foto: Facebook Stichting Dutch Time Travellers Association

Doctor Who fans opgelet! De jaarlijkse Doctor Who fan meeting georganiseerd door Stichting Dutch Time Travellers Association is opnieuw in Zwolle. Tijdens de meeting kunnen fans meedoen aan workshops, een quiz, bordspellen, panels en natuurlijk de costplay wedstrijd.

Hoewatwaar: De Doctor Who fan meeting is op zaterdag 13 oktober van 10:30 uur tot 18:00 uur in Wijkcentrum De Weijenbelt. De gathering is voor jong en oud en tickets kun je hier kopen.

De Weijenbelt vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten19:00 - 00:00

Campherbeeklaan 82, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Zwolse YouTuber Bibi komt signeren

Dat wordt vroeg in de rij staan! De Zwolse YouTuber Bibi komt zaterdag 13 oktober haar boek ‘DIY met Bibi’ signeren bij Waanders In de Broeren. Bibi is 10 jaar en heeft al ruim 370.000 YouTube-abonnees. In 2017 won ze de felbegeerde VEED-Award voor Beste Nieuwkomer. Bibi plaatst vooral video’s over knutselen, slijm, bakken en challenges.

Hoewatwaar: zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 11.00 uur.  Kom op tijd voor een handtekening en foto!

Waanders In de Broeren boekhandels

Nu open09:30 - 18:00

Achter de Broeren 1-3, Zwolle

Bekijk meer:boekhandels
Kinderboekenweek-zwolle

Dit is er te doen in Zwolle tijdens de Kinderboekenweek

Van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober is het Kinderboekenweek. In veel gezinnen is het een jaa...
kinderboekenweek

Kinderboekenweek: dit is er allemaal te doen bij Waanders In de Broeren

Nog even geduld en dan begint de kinderboekenweek - van 3 tot en met 14 oktober -  met het thema vri...

Loversland

loversland-zwolle
Foto: Loversland

Dit weekend wordt Zwolle omgetoverd tot een erotisch paradijs tijdens Bobbi Eden’s Loversland. Het belooft dan ook een heet weekend te worden vol spannende attracties, workshops en spectaculaire shows in de IJsselhallen.

Hoewatwaar: Bobbi Eden’s Loversland is op 12, 13 en 14 oktober in de IJsselhallen. Vrijdag is het evenement van 18:00 uur tot 01:00 uur, zaterdag van 13:00 uur tot 01:00 uur en op zondag is het van 13:00 uur tot 20:00 uur.

bobbi-loversland

Hittegolf tijdens Bobbi Eden’s Loversland in Zwolle: dit wil je allemaal weten

Nog twee weken en dan wordt Zwolle omgetoverd tot een erotisch paradijs tijdens Bobbi Eden's Loversl...

IJsselhallen Zwolle entertainment

Op aanvraag

Rieteweg 4, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Pop Up Cinema in de Grote Kerk

Foto: Grote Kerk Zwolle

Film kijken op een groot scherm in de Grote Kerk, het kan dit weekend. Fraterhuis organiseert in samenwerking met het Academiehuis in Zwolle de Pop Up Cinema. De film die gedraaid wordt is ‘Bankier van het Verzet’ te zien. Het meeslepende historisch drama over het waargebeurde verhaal van bankier Walraven van Hall van de regisseur van ‘Publieke Werken’.

Hoewatwaar: De Pop Up Cinema in de Grote Kerk is op vrijdag 12 oktober en zaterdag 13 oktober vanaf 20:00 uur, de film begint om 20:30 uur. De toegang is €8,50 (Vrienden) / €11,00 (regulier) inclusief koffie / thee voorafgaand aan de filmvoorstelling. Kaarten kun je hier kopen, aan de kassa van Fraterhuis of een half uur voor aanvang in de Grote Kerk. De film die gedraaid wordt is Bankier van het Verzet.

De Grote- of Sint Michaëlskerk bezienswaardigheden

Nu open11:00 - 17:00

Grote Markt 18, Zwolle

Bekijk meer:bezienswaardigheden
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.