La Bouture is jarig én trakteert: van heerlijke kortingen tot een coffee foodtruck

Aangeboden door La Bouture 28 november 2018

La Bouture is jarig, én wie jarig is trakteert! Een weekend lang maken ze er één groot feest van, maar op zaterdag 1 december pakken ze helemaal flink uit met heerlijke kortingen op de gehele wintercollectie en een coffee foodtruck. Woehoe, daar worden we blij van.

La Bouture bestaat dit jaar één jaar en is een walhalla van mooie, verrassende merken voor vrouwen en mannen in Zwolle. Klassieke en sportieve collecties met een moderne twist die draagbaar zijn voor alle momenten van de dag: van werkkleding tot vrijetijdskleding. Maar ook voor perfect op maat gemaakte pakken en colberts moet je bij La Bouture zijn. Dus, start jouw december alvast feestelijk en voordelig in een nieuwe outfit.

La Bouture

Mooie merken met korting

Een jaar geleden is La Bouture opgericht door Manuela Spruit. Voorheen was dit een McGregor winkel, maar nu is het Manuela’s eigen winkel met stijlvolle, kwalitatieve en betaalbare merkkleding. Maar welke merken kun je er vinden, vraag je je nu vast af. Je vindt een heel breed assortiment aan modemerken voor zowel dames als heren, zoals HV Polo, NZA New Zealand Auckland, Profuomo, MAC, Van Gils en Reset. En tijdens het weekend van 30 november tot 2 december krijg je nu op al deze merken 30% korting. Dat is nog eens lekker zo voor de feestdagen!

La Bouture

Extra feest op zaterdag

Het hele weekend is er dus feest, maar op zaterdag 1 december pakt La Bouture haar 1-jarige bestaan helemaal groots uit. Dan kun je naast mooie kortingen genieten van heerlijke verse koffie bij de coffee foodtruck van Smooth Coffee.

La Bouture

Shoppen maar!

Dus, mag jouw (winter)garderobe nog wel iets voller? Zéker met het oog op de feestdagen, waar je natuurlijk wil schitteren in een mooie outfit. Ga dan zeker even langs bij La Bouture op vrijdag 30 november, zaterdag 1 of zondag 2 december aan de Luttekestraat 18 én grijp een vers gemaakt kopje koffie bij de coffee foodtruck (let op: alleen op zaterdag 1 december) en scoor fantastische kortingen.

Ontdek hier alvast wat meer van de winkel en wintercollectie:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Bouture. Meer over La Bouture ontdekken?

La Bouture kledingwinkels

Nu gesloten13:00 - 18:00

Luttekkestraat 18, Zwolle

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.