Je kerstoutfit shop je heel voordelig tijdens de Mega Merken Markt

Aangeboden door ARO Fashion Gear 18 december 2017

Hebben jij en je gezin jullie kerst- en oudjaarsoutfit nog niet bij elkaar gewinkeld? Mooi, want bij ARO Fashion Gear in Oene, op een steenworp afstand van Zwolle, is de grote Mega Merken Markt begonnen.

Mega Merken Markt

Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 december shop je bij ARO Fashion Gear je hele wintergarderobe bij elkaar met kortingen van 10 tot 50%. Tijdens de Mega Merken Markt zijn zo’n 40.000 modeartikelen op de heren-, dames- en kinderafdeling afgeprijsd. In verband met de grote verbouwing die ARO ondergaat is de Mega Merken Markt dit jaar nog groter dan vorige jaren.

“MENSEN UIT DE BUURT ÉN BEKENDE NEDERLANDERS KOMEN HIER WINKELEN”

Dat je hier een geschikte outfit gaat vinden staat overigens vast. Eigenaar Arjan Riphagen: “We hebben voor iedere smaak en elk budget iets. Mensen uit de buurt én bekende Nederlanders komen hier winkelen.” Niet gek ook, met een aanbod van ruim 350 merken. Je vindt er onder andere kleding en accessoires van Vingino, Object, Scotch & Soda, Nikkie, Superdry en Tumble ’n Dry.

6000 m² winkelplezier

ARO Fashion Gear begint rond 1770 als klompenmakerij in Oene. In de jaren die volgen wordt het assortiment langzaam aan uitgebreid met schoenen en vrijetijdskleding. Als Arjan Riphagen het bedrijf 15 jaar geleden van zijn ouders overneemt groeit ARO Fashion Gear onder zijn handen uit tot een bloeiende winkel met een oppervlakte van 6000 m². Verdeeld over drie verdiepingen vind je alles op het gebied van mode, van schoenen tot sieraden en sokken.

“Je kunt hier makkelijk een paar uur doorbrengen. Daar houden we ook rekening mee. In de koffiehoek neem je tijdens het winkelen even pauze met een gratis kop koffie en koek.” De openingstijden zijn bovendien bewust ruim, je kunt elke werkdag tot 21.00 uur terecht voor een winkelsessie. “En het assortiment vullen we elke dag aan met nieuwe artikelen. We willen dat winkelen bij ARO Fashion Gear een belevenis is.”

ARO Fashion Gear kledingwinkels

Nu gesloten09:00 - 21:00

Ooster Oenerweg 32, Oene

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.