Hier word je blij van: whiskyproeverij met live-muziek in bruincafé De Tagrijn

Aangeboden door De Tagrijn 24 januari 2019

Stel je voor: je zit in een knus bruincafé met uitzicht over de Thorbeckegracht in onze mooie Hanzestad. Binnen is het behaaglijk warm en huiselijk gezellig met live-muziek. Naast je zit je beste vriend, je favoriete oom of je potentiële lover. En het enige wat je hoeft te doen is whisky proeven. Hoe, wat, waar?

Voor deze gezellige whiskyproeverij moet je woensdag 6 februari bij De Tagrijn zijn, een bruincafé dat al meer dan veertig jaar een begrip is en op één van de mooiste plekjes in hartje Zwolle zit.

whiskey de tagrijn zwolle (2)
Foto: De Tagrijn

Whiskey proeven met live-muziek

Tijdens de whiskyproeverij bij De Tagrijn wordt er uit een mooie selectie geserveerd, vertelt eigenaar Fedde. Tijdens de proeverij krijg je vier verschillende whisky’s uit hetzelfde district om te proeven. Ierse whiskey’s dit keer, die je onder het genot van een mooi ‘whiskey-verhaal’ proeft.

En dan zijn we er nog niet: tijdens de proeverij geniet je tevens van fijne live-muziek van de (hoe kan het ook anders) Ierse/Zwolse band Fin M’Coul. Verder zijn er – ook om de alcohol te neutraliseren – lekkere hapjes bij de proeverij inbegrepen.

Proeven maar!

De Ierse whiskeyproeverij vindt woensdag 6 februari plaats vanaf 20.00 uur en kost € 20,- per persoon inclusief bijpassende hapjes. Je kunt je aanmelden via [email protected] of aan de bar. Let op: vol = vol!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Tagrijn Meer over De Tagrijn ontdekken?

De Tagrijn cafés

Nu open17:00 - 00:00

Buitenkant 8, Zwolle

Bekijk meer:cafés

adv.