Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier proost jij op de Halve Marathon 2019 in Zwolle

Aangeboden door de Belgische Keizer 11 juni 2019

Naast dat het lopen van de Halve Marathon in Zwolle een enorme sportieve prestatie is, is het ook een goede reden voor een feestje. Waar kun je de lopers goed aanmoedigen en waar doe je na het lopen van de marathon een drankje om te proosten op jouw medaille? Ja ja, op de Melkmarkt!

Halve Marathon Zwolle

Aanstaande zaterdag is het moment daar, de Halve Marathon in Zwolle. Na maanden trainen, komt het er nu echt op aan. En als die kilometers dan gelopen zijn, is het natuurlijk tijd voor een feestje!

Doe jij niet mee aan de Halve Marathon? Geen reden om thuis te blijven. In de Zwolse binnenstad is het aanstaande zaterdag hartstikke gezellig. Moedig de winnaars aan bij en doe ondertussen gezellig een drankje op het terras. De Belgische Keizer ligt langs de route van de Halve Marathon en daar is het de hele avond feest. Steek over bij Q-park parkeergarage Maagjesbolwerk, dan ben je in een mum van tijd bij het café!

Waar is dat feestje?

Bij de Belgische Keizer dus! Van 21:00 tot 00:00 kun je buiten swingen op de live- muziek van Juffr. Jannie. De band speelt allerlei soorten hits: van Kings of Leon en Bruno Mars tot André Hazes en Guus Meeuwis. Hoe dat klinkt? Nou zo!

Drink een biertje, waag een dansje en blijf vooral hangen tot na de marathon. Na twaalf uur gaan namelijk echt de voetjes van de vloer bij de Belgische Keizer. De Bereboot draait en dat betekent feest! Dit dj-duo draait alleen maar lekkere plaatjes uit de jaren 60,70 en 80. De after-party is dus sowieso aan bij de Belgische Keizer.

Beentjes omhoog

Ben je moe van het rennen (of het dansen)? De Belgische Keizer heeft een terras met heaters. Good to know, mocht het fris worden dit weekend. Bij de Belg kun je lekker even met de beentjes omhoog onder het genot van een hapje of drankje. Je hebt het verdiend!

zwolse-halve-marathon

De Halve Marathon 2019 in Zwolle: dit moet je weten

Of je nu flink hebt getraind of gewoon lekker gaat kijken en uit volle borst de renners gaat aanmoed...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Belgische Keizer. Meer over de Belgische Keizer ontdekken?

de Belgische Keizer cafés

Geopend10:00 - 02:00

Melkmarkt 58, Zwolle

Bekijk meer:cafés

adv.