Het nieuwe wereldrestaurant Eten & Zo is nu open in Zwolle

Aangeboden door Eten & Zo Zwolle 11 oktober 2017

Onbeperkt genieten van allerlei gerechten voor één prijs en daarna een lekker potje bowlen, poolen of glowgolfen? Dat kan gewoon bij het spiksplinternieuwe wereldrestaurant Eten & Zo, dat sinds 11 augustus boven Bowlen & Zo zit in Zwolle.

Al ruim vijf maanden is vermaakcentrum Bowlen & Zo geopend, maar ze misten nog een bijpassende eetgelegenheid. En die is er dan nu eindelijk! Wij kunnen de heerlijke sushi, pizza’s, vlees- en visgerechten al ruiken.

eten-en-zo-zwolle
Foto: Eten & Zo Zwolle

Onbeperkt smullen bij Eten & Zo

Het is lekker lang smullen bij Eten & Zo, want je geniet 2,5 uur onbeperkt van de eindeloos gevarieerde buffetten. Denk aan sushi, vers bereide pizza’s (uit een gigantische pizza-oven), shoarma, barbecue en wokgerechten. Qua parkeerruimte hoef je je trouwens ook geen zorgen te maken, want het restaurant heeft een parkeerdek voor zo’n 300 voertuigen waar je gratis mag parkeren.

eten-en-zo-zwolle
De 100 meter lange keuken bij Eten & Zo | Foto: Eten & Zo Zwolle

Grootste keuken uit de regio

En dat allemaal gepresenteerd vanuit een open keuken met een lengte van ongeveer 100 meter. Het is dan ook de grootste keuken uit de regio. Daarnaast hebben ze drie afzonderlijke zalen en één VIP-ruimte voor maximaal twintig personen. Geen vreetschuur dus, maar juist sfeervol en knus.

eten-en-zo-zwolle
Toetjes walhalla bij Eten & Zo | Foto: Eten & Zo Zwolle

Verse producten & toetjeswalhalla

Naast de eindeloos gevarieerde gerechten, werken ze ook met verse seizoensgebonden producten. Hierdoor wisselt het aanbod geregeld en is het dus elke keer weer een verrassing waar je uit kunt kiezen. Maar wat toch wel opvalt in het restaurant en aan de recensies is het toetjesbuffet. Dit is een waar toetjeswalhalla met donuts, suikerspinnen, taartjes, brownies en nog héél veel meer.

eten-en-zo-zwolle
Eten & Zo | Foto: Eten & Zo Zwolle

Arrangementen

Doordeweeks betaal je € 27,50 en in het weekend €29,50 per persoon om onbeperkt te eten bij Eten & Zo. Kinderen onder de twee jaar zijn gratis en je betaalt € 2,- per leeftijdsjaar voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Voor het drinken haal je ‘drankmunten’ (bier of wijn is verkrijgbaar vanaf 1 munt, op vertoon van legitimatie). Leuk weetje: Er is een kinderspeelruimte met toezicht, dus je kunt in alle rust lekker eten en de kids laten ravotten.

eten-en-zo-zwolle
Speelparadijs voor kinderen bij Eten & Zo | Foto: Eten & Zo Zwolle

Ook is het restaurant bezig met arrangementen samenstellen, zoals bijvoorbeeld eerst een paar uur bowlen of glowgolfen en daarna een hapje eten, en dat voor een aantrekkelijk prijsje. Maar daar komt binnenkort meer informatie over.

Eten & Zo Zwolle restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 22:00

Boerendanserdijk 43, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Eten & Zo Zwolle en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.