Harinkjes happen voor het goede doel tijdens Zwolse Haring Party

Aangeboden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht 14 juni 2018

Om eenzaamheid onder zelfstandig wonende ouderen te verkleinen organiseert Zonnehuisgroep in samenwerking met stichting Gouden Dagen een Haring Party in de Esdoorn in Dieze.

De Esdoorn wordt op donderdag 21 juni omgetoverd tot een heus haringwalhalla, inclusief gezellige muziek, een bingo en héél veel haring.

Haring Party

Het doel van dit Zwolse event is – naast haring happen en feest vieren – om de eenzaamheid onder ouderen zoveel mogelijk te verkleinen. Niet alleen bewoners van de Esdoorn, maar ook mensen uit de wijk zijn van harte uitgenodigd om een harinkje te komen happen.

Tekst gaat verder onder foto

haring-party-1

Wensboom

Ook wordt tijdens alle feestelijkheden de wensboom onthuld. De wensboom is een boom waar de Zwolse ouderen een wens in achter kunnen laten. Deze wensen probeert Zonnehuisgroep – met behulp van de Gouden Dagen – in vervulling te laten komen. Mensen die een steentje bij willen dragen aan dit goede doel, kunnen donateur worden via deze link. De stichting zelf kan gesteund worden, maar locaties kunnen ook apart gesteund worden.

Mensen die de Zonnehuidgroep willen steunen – zodat zij zoveel mogelijk wensen van ouderen in Zwolle in vervulling kunnen laten gaan – kunnen doneren door Gouden Dagen op locatie te steunen en vervolgens Zonnehuisgroep IJssel-Vecht als locatie te kiezen.

Tekst gaat verder onder foto

haring-party-zonnehuisgroep
Foto: ANP

Geen visliefhebber?

Geen probleem, want er is genoeg te doen bij de Esdoorn. Vanaf 14:30 uur kun je ook volop genieten van muziek, koffie/thee/fris en nog veel meer!

De Haring Party is gratis. Voor deelname aan de bingo wordt wel een kleine vergoeding gevraagd van €2,00 per persoon. Ben jij er donderdag 21 juni ook bij vanaf 14:30 uur in de Esdoorn?

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

verpleeghuizen

Nu gesloten07:30 - 21:00

Zwartewaterallee 25-B, Zwolle

Bekijk meer:verpleeghuizen

adv.