Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis dinnershow en een Spaans festival in Zwolle: 6 x weekendtips

Door Maaike van der Ploeg 19 juli 2019

Vrijdag betekent aftellen voor het weekend… Lekker tapas eten en dansen op Spaanse muziek of gratis op wereldreis in één avond. Wat ga jij dit weekend doen? 

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis dinnershow

Foto | One80 Zwolle

Geen geld voor een wereldreis, maar toch een voorproefje krijgen van een wereldreis? Dit weekend ben je van harte welkom in het theater van One80 om te genieten van een avondje toneel met eten. Een wereldreis voor de thuisblijvers! Klik hier voor de teaser.

Hoewatwaar: ‘A one night world trip’ op vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli van 19:30 tot 20:00. Je bent welkom aan Gasthuisdijk 14-16. Gratis toegang!

Spaans festival in Zwolle

Foto | Facebook Let’s get Spanish festival

Zo waan je je écht even lekker in Spanje: op zaterdag 20 juli vindt in Zwolle het event Let’s get Spanish plaats. “We willen de Spaanse cultuur, muziek en gastronomie met iedereen delen. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van dansworkshops, taaluitwisselingen, voorstellingen, kinderactiviteiten, tapas en vooral veel Spaanse muziek en sangria”, aldus de organisatie.

Hoewatwaar: Assendorperplein in Zwolle van 13.00 tot 22.00 uur. De entree is gratis, altijd fijn.

Friday Night SUP Zwolle

suppen zwolle
Foto | Website Buitensport Zwolle

Vanavond is het zover: de eerste Friday Night SUP in Zwolle. SUP door de grachten terwijl de zon ondergaat in het water. De stad is mooi verlicht wat het een unieke ervaring maakt. Wil je mee? De SUPPERS verzamelen om 20:00 aan de kade bij het stadsstrand. Meer info vind je op de website van Buitensport Zwolle.

Hoewatwaar: Friday Night SUP op vrijdag 19 juli van 20:00 tot 21:30. Deelname kost 9 euro.


Meer over Buitensport Zwolle ontdekken?

Buitensport Zwolle sport en bewegen

Op aanvraag

Haersterveerweg 29A, Zwolle

Bekijk meer:sport en bewegen

Wonderbaarlijke stadswandeling

Foto | Facebook Verwonderen doet wonderen

Wil jij je ook graag laten verwonderen en verbazen over alle mooie dingen in Zwolle, ga dan gezellig mee met de stadswandeling aanstaande zondag. Geen historische weetjes, wel veel kleine verrassingen.

Hoewatwaar: stadswandeling op zondag 21 juli vanaf 13:00, start bij de Peperbus. Deelname is 1 euro.

Super smash saturday

Foto | Facebook Dogtails

Lekker hotdogs en cocktails eten tijdens de super smash saturday bij Dogtails! Aanstaande zaterdag krijg je een whiskey smash bij je hotdog voor maar 6,50 euro. Dit zomerse drankje op basis van Bulleit bourbon, citroensap, suikersiroop en munt past perfect bij de hotdog met warme bacon en een sticky Maple bourbonsaus. Wilden we je toch niet onthouden…

Hoewatwaar: super smash saturday bij Dogtails op zaterdag 20 juli van 15:00 tot 21:00.


Meer over Dogtails ontdekken?

Dogtails cocktailbars

Gesloten12:00 - 01:00

Gasthuisplein 13, Zwolle

Bekijk meer:cocktailbars

Opening expositie The Last Bell

Foto | Facebook Project Sari

Een fotografische reis naar het dorp Sarigyugh in het noordwesten van Armenië, dat is The Last Bell. De portrettentoonstelling van de Finse fotojournalist Miika O. Koskela is vanaf morgen te zien in de Grote Kerk. De expositie toont het leven van de inwoners in het dorp Sarigyuh. Het event is tegelijkertijd de kick-off van project SARI, een stichting opgezet door Lucine Ellarian. SARI wil de inwoners van Sarigyugh helpen een zelfvoorzienende gemeenschap op te zetten.

Pianist Mkhitar Ghazaryan speelt een miniconcert om de middag af te sluiten.

Hoewatwaar: opening van de expostie The Last Bell, op zaterdag 20 juli van 13:30 tot 16:30  in de Grote Kerk (Grote Markt 18). Toegang is gratis!

Vakantie in eigen stad: 4 x hier waan je je in Spanje

Blijf jij deze zomer lekker in Zwolle? Ga dan op vakantie in eigen stad! Je hoeft de stad namelijk n...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.