Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezocht! Nieuwsgierig gezin uit Stadshagen dat de binnenstad van Zwolle wil ontdekken

Door Melanie Borgman 12 juni 2019

Als toerist in ons eigen stadje? Het kan, want Zwolle is op zoek naar een nieuwsgierig gezin uit Stadshagen dat unieke hotspots, verborgen plekjes en leuk uitjes in het centrum van de stad wil ontdekken. 

Dat Zwolle een schitterende stad is, wisten we natuurlijk allang, maar wist je dat de binnenstad heeft ook veel te bieden voor de bewoners van onze Hanzestad? Door en door Zwolle is een initiatief van het Zwollefonds en zorgt ervoor dat Zwollenaren verrast worden door de historische binnenstad. Dit doen ze door inwoners kennis te laten maken met unieke hotspots, verborgen plekjes (want die zijn er zeker!) en leuke uitjes waar je als zelfs als Zwollenaar niet snel aan denkt!

Eigenschappen van de ontdekkers

Voor de Zwolse expeditie zoekt Zwollefonds een gezin uit Stadshagen, dat voor andere gezinnen uit de wijk – en natuurlijk ook andere Zwollenaren die buiten de binnenstad wonen – op ontdekkingstocht gaat door Zwolle. Tof! Is jouw gezin nieuwsgierig naar de stad, staan jullie open voor bijzondere ontdekkingen en bestaat het gezin uit échte durfals? Dan is dit avontuur zeker iets voor jullie. Let wel op: in verband met de geplande activiteiten is de minimale leeftijd voor kinderen acht jaar.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Foto: Door en door Zwolle

Hoewatwaar

Tijdens jullie avonturen wordt er door middel van een mooie videoregistratie verslag gedaan, zodat ook andere Zwollenaren van buiten de binnenstad jullie ontdekkingen kunnen meebeleven. Dus, ben jij met je gezin woonachtig in Stadshagen en kunnen jullie op zaterdag 29 juni 2019 de binnenstad van Zwolle compleet binnenstebuiten keren? Meld je dan vóór woensdag 19 juni via deze website aan.

Ook interessant:

trendhopper pistache zwolle

Dit komt er in de oude Pistache in hartje Zwolle

Weet je nog? De voormalige locatie van mixstore Pistache op Het Eiland 12, in het centrum van Zwolle...
zwolse-halve-marathon

Halve Marathon 2019 in Zwolle: deze straten zijn zaterdag afgesloten

Of je nu flink hebt getraind of gewoon lekker gaat kijken en uit volle borst de renners gaat aanmoed...

adv.