Wie jarig is trakteert: trampolinepark Rebound World Zwolle bestaat 1 jaar

Aangeboden door Rebound World Zwolle 13 december 2017

Springen op trampolines is niet alleen leuk en spannend, maar ook gezond. Ja, echt waar! Het is zelfs 68 procent effectiever dan joggen volgens de NASA. En geef toe, lekker stuiteren op trampolines is toch véél leuk dan joggen?! En laten wij in Zwolle nou het grootste trampolinepark van Oost-Nederland hebben, dat ook nog eens jarig is. 

Bij Rebound World Zwolle kun je even stoom afblazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon lekker voor de fun springen op ontzettend veel trampolines in alle soorten en maten. Daag bijvoorbeeld je vrienden uit bij dodgeball, leer de leukste tricks, ga lekker vrijspringen of doe de ultieme body work-out op muziek.

rebound-world-zwolle
Jorick Kleiman van Rebound World & stagiaire Esther van Zuijlekom  helpen de kids met nieuwe tricks | Foto: indebuurt Zwolle

Rebound World 1 jaar

Rebound World Zwolle bestaat dus 1 jaar en dat gaan ze vieren met leuke acties en een tof programma voor jong en oud. Op zondag 17 december starten ze om 10:00 uur met een een Mega Peuter & Kleuterjump, inclusief, muziek, schminken, kleuren en knutselen.  Of wat dacht je van disco Jumping?! Van trampoline naar trampoline met het licht uit, discolampen aan en glow in the dark sticks. Ook de sporters onder ons kunnen losgaan tijdens de Fitjump XL, een ultieme body work-out op muziek met andere springers.

Programma
– 10:00-11:00 Mega Peuter & Kleuter uur – ballonnen en muziek
– 11:00-12:00 Kleutervermaak – Schminken, kleuren, knutselen
– 11:00-15:00 Jump Around – Extra trainers + Ninja Challange
– 15:00-17:00 Disco Jumping – Licht uit, discolampen aan, glow in the dark sticks + Demonstratie van ons Jumpteam
– 17:15-17:45 Fitjump XL voor € 5,- p.p.

Extra leuk: tijdens het 1-jarige bestaan krijg je bij ieder jumpticket de special springsokken gratis en ieder uur verloten ze 4 x 1 jumpticket.

rebound-zwolle
Foto: Rebound World Zwolle

Waarom trampolinespringen?

We gaven al aan dat trampolinespringen leuk en gezond is. Misschien verwacht je dit niet, maar zo nu en dan een half uurtje trampoline springen doet wonderen voor je conditie, je spieren versterken (zelfs je buik en hartspieren!) en je linker- en rechterhersenhelft komen beter in balans. Haak wat vrienden aan om af te sluiten met een gezellig potje dodgebal en je hebt gelijk niet meer het idee dat je aan het sporten bent. Dit klinkt toch veel beter dan het standaard rondje hardlopen of staan zweten in de sportschool?!

rebound-world-zwolle
Foto: indebuurt Zwolle

Lekker eten

Sporten is belangrijk, maar lekker eten ook. Bij Rebound World Zwolle smul je van de lekkerste broodjes, taarten of bakken patatjes in het huiselijke en hippe café. En door het panoramaraam kunnen ouders een oogje in het zeil houden, terwijl ze een boekje lezen of nog wat e-mails beantwoorden. Ook organiseren ze bij Rebound World Zwolle leuke kinderfeestjes, actieve bedrijfsuitjes of vergaderingen, schooluitjes, vrijgezellenfeesten, discofeestjes voor jongeren en nog veel meer.

rebound-world-zwolle
Ouders die lekker van een drankje en een hapje genieten terwijl ze een oogje in het zeil kunnen houden | Foto: indebuurt Zwolle

Zin om te springen?

Heb je nu gelijk zin in een potje springen gekregen? Snappen we heel goed! Wij staan ook te springen van ongeduld. Spring dan vooral even langs op zondag 17 december om kennis te maken met Rebound World Zwolle of ga er gewoon lekker vandaag al heen.

Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle
Foto: indebuurt Zwolle

Rebound World Zwolle entertainment

nu gesloten13:00 - 20:00

Ossenkamp 3, Zwolle

Bekijk meer:entertainment