Uittip: Zwolse Santa Run en Hot Tub Festival

Door Mandy Veenstra 22 november 2017

Dit jaar wordt de Santa Run in Zwolle nóg groter en nóg leuker, volgens Pistache. Want er lopen niet alleen honderden kerstmannen en -vrouwen door de binnenstad van Zwolle. Bij de startlocatie van de Santa Run is ook een dj aanwezig en vindt de allereerste editie van het Hot Tub Festival plaats! 

Er staan verschillende hottubs gevuld met warm water om lekker in te dobberen. Bovendien zal de start- en finishlocatie geheel in kerst-sfeer worden ingericht met houten huisjes, glühwein, snert en worst.

hot-tub-festival-zwolle
Foto: Hot Tub Festival

Hoe werkt het?

Je moet je als eerste online inschrijven. Als je dit nog in de maand november doet, dan heb je nog een early bird te pakken voor € 12,50 voor volwassenen en kinderen € 7,50. Na inschrijving ontvang je een startpakket met een 5-delig Kerstmanpak, een startnummer én een gratis consumptiebon welke tijdens of ná de Santa Run is in te leveren  is voor een winters hapje of drankje. Dit kan bij één van de kersthuisjes of bij café The Livingroom. Leuk om te weten: aansluitend is er een afterparty bij café The Livingroom, waar een live band optreedt.

santarun
Foto: Santarun Zwolle

Dresscode

Meelopen kan dus alleen in een Kerst-outfit. Het is natuurlijk het leukst als je het complete kerstmanpak aantrekt die je ontvangt, maar je mag ook alleen een kerst-item dragen. Hier zitten natuurlijk wel consequenties aan. 🙂 Snelheid is namelijk leuk, maar tijdens dit ludieke evenement niet het belangrijkste. Het gaat om de leukst geklede deelnemer. Deze wint een geurpakket twv. 125,- euro aangeboden door ICI PARIS XL. Ook mag de winnaar een half uur gratis in een hottub.

Hoewatwaar:
inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 15 december 2017 19:00 uur. Zondag 17 december tussen 12:00 en 14:00 uur kun je je startpakket ophalen bij de startlocatie Gasthuisplein (tegenover The Livingroom). Het startschot is om 15:00 uur. Voor meer informatie over de Santa Run, kijk hier.

Meer over

Doen Getipt

adv.