SamenZwolle: dankzij dit handige platform ontmoeten én helpen Zwollenaren elkaar

Aangeboden door SamenZwolle 22 oktober 2019

Ken jij SamenZwolle al? Op dit platform vind je (en plaats je) oproepjes, activiteiten en vacatures. Kortom; alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. 

Leuk schilderijtje gekocht, maar mis je het gereedschap om je nieuwe aanwinst op te hangen? Via SamenZwolle vind je die behulpzame mede-Zwollenaar die dit klusje voor je klaart. Samen geven jullie jouw schilderij een mooi plekje en misschien kun jij deze handige Harry (of Henriët) een volgende keer wel helpen met jouw computerskills. Want, in Zwolle regelen we het samen!

Hulpvragen en sociale oproepen

SamenZwolle is het platform voor en door Zwollenaren. De oproepenpagina van SamenZwolle staat vol met oproepjes, van ‘chauffeur gezocht’ tot ‘ik zoek hulp met wiskunde’. De meeste oproepjes zijn tijdelijk of éénmalig. Fijn als je iets voor een ander kunt doen, toch? SamenZwolle dé plek voor praktische hulpvragen, maar ook sociale oproepen zijn welkom. Misschien vind jij jouw sport,- of fietsmaatje wel via het platform!

Toffe activiteiten

Maar er is meer! Via SamenZwolle vind je namelijk ook allerlei toffe activiteiten in Zwolle. Op de website spot je een handig overzicht van alles wat er in jouw wijk gebeurt. De categorieën helpen je een passende activiteit te vinden. En er wordt een hoop leuks georganiseerd in onze mooie stad! Volg een yogalesje in de Wipstrik, kom dieren knuffelen en verzorgen in Stasdshagen of sluit aan bij het voorleesuurtje bij de Bistro. Want, in Zwolle zijn we er voor elkaar!

Wat doe jij?

Doe jij mee? Check de website van SamenZwolle en bekijk wat jij kunt doen voor jouw buurtgenoot of mede-Zwollenaar. Deel jouw moment op Facebook of Instagram met #watdoejij en laat zien hoe jij een ander helpt, zodat we elkaar kunnen inspireren!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SamenZwolle. Meer over SamenZwolle ontdekken?

SamenZwolle dienstverlening

GeopendHele dag

Burgermeester Drijbersingel 11 , Zwolle

Bekijk meer:dienstverlening

adv.