Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op de lange latten: hier in Zwolle kun je zaterdag gratis skiën of snowboarden

Aangeboden door Snowsports Zwolle 10 september 2020

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om te skiën of snowboarden op een rolbaan? Dat kan op zaterdag 12 september tijdens de open dag van Snowsports Zwolle. Bezoekers mogen de rolbanen van het indoor ski- en snowboardcentrum aan de Ceintuurbaan in Zwolle gratis uitproberen. Ook profiteer je tijdens de open dag van een speciale ‘open-dag korting’ op veel cursussen en lessen.

Bij Snowsports Zwolle leren onervaren wintersporters de basis, zodat je tijdens een wintersportvakantie zo min mogelijk tijd en geld kwijt bent aan plaatselijke skilessen. Ervaren skiërs en snowboarders verbeteren hun techniek en conditie. Dit resulteert in meer plezier tijdens de wintersport en minder kans op blessures. Daarnaast is het vooral ontzettend leuk om op een indoor-rolbaan te skiën of te snowboarden. 

Maak kennis met de rolbaan

Snowsports Zwolle beschikt over twee brede en lange rolbanen. Dit zijn een soort enorme lopende banden, waarop wintersporters eindeloos kunnen skiën en snowboarden. Tijdens de open dag mogen bezoekers gratis de rolbaan op om te ervaren hoe dit voelt. Het benodigde materiaal (ski’s, snowboards, helmen, stokken en schoenen) is aanwezig. 

Verantwoord sporten

Het indoor ski- en snowboardcentrum beschikt over een grote ruimte waardoor er gemakkelijk anderhalve meter afstand gehouden kan worden. De inrichting is aangepast en de leraren houden er goed rekening mee. De gasten dienen zich te houden aan de hygiëneregels en er vindt een gezondheidscheck plaats. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de skihal aanwezig zijn, heeft Snowsports Zwolle de open dag opgedeeld in twee dagdelen en is aanmelden verplicht.

Aanmelden

Iedereen die die rolbanen wil zien en uitproberen, is van harte welkom op 12 september bij de Ceintuurbaan 34 in Zwolle. Materiaal is aanwezig en reserveren is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] en daarbij het gewenste dagdeel aan te geven (10:00 – 13:00 uur of 13:00 -16:00 uur).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Snowsports Zwolle. Meer over Snowsports Zwolle ontdekken?

Snowsports Zwolle sport en bewegen

Gesloten10:00 - 17:00

Ceintuurbaan 48, Zwolle

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.