Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Nienke: ‘Bij deze smoothiebar ben ik vaste klant!’

Door Danielle Verbeek 12 oktober 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week tipt Nienke (23) haar favoriete hotspots uit Zwolle.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen..

Nienke
Foto: Nienke

De 23-jarige Nienke komt oorspronkelijk uit Diemen, een aantal maanden geleden is ze naar Zwolle verhuisd. En de stad heeft haar hart gestolen. ”Na ongeveer achttien jaar heb ik de randstad achter me gelaten voor het mooie oosten. Vijf jaar geleden ben ik naar Dalfsen verhuisd, omdat ik daar op een hoog niveau handbalde. Ik ben inmiddels gestopt met handbal, maar teruggaan naar de randstad zag ik niet zitten. Zwolle voelt als mijn hometown, de mensen zijn hier super vriendelijk en ik heb een fijn huisje dichtbij de binnenstad!”

Smooth Fruit Therapy

smoothfruittherapyzwollevoorkant
Foto: Smooth Fruit Therapy

”Ongezonde snacks eet ik bijna nooit. Maar soms ontkom ik gewoon niet aan die cravings naar iets lekkers. Bij Smooth Fruit Therapy kun je lekker en gezond genieten, ik ben hier dan ook ongeveer drie keer per week te vinden als het niet vaker is. Mijn all-time favourite is de Kickstart: een lekkere combinatie van aardbeien, frambozen, sojamelk, muesli en frozen yoghurt.”


Meer over Smooth Fruit Therapy ontdekken?

Smooth Fruit Therapy juice bars

Geopend10:00 - 18:00

Grote Markt 1, Zwolle

Bekijk meer:juice bars

Barista Café

baristacafe
Foto | Barista Cafe

”Om even een break in te lassen tijdens het shoppen, ga ik graag lekker lunchen in het altijd gezellig Barista Café. Ook hier hebben ze fijne healthy snacks en lekkere smoothies. Ik zou er trouwens elke dag wel kunnen zitten, de Chai Latte met kaneel is namelijk ook mega lekker. Voor een gezonde salade ben ik vaak te vinden bij het hippe tentje Lots & More.”


Meer over Barista Cafe Zwolle ontdekken?

Barista Cafe Zwolle ontbijtrestaurants

Geopend10:00 - 18:00

Diezerstraat 109, Zwolle

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Shotjes bij Shotto

39925389_880969785428485_1255956726360834048_n
Foto: Shotto Zwolle

”Gezond leven is natuurlijk fijn en leuk, maar er moet ook ruimte zijn voor een drankje of twee of drie… En daarbij, dansen is gezond toch? Ik vind uitgaan in ieder geval super leuk! In het weekend ben ik dan ook vaak te vinden op de Voorstraat en het liefst in Shotto. Ze hebben hier mega veel soorten shotjes en draaien lekkere muziek.”


Meer over Shotto ontdekken?

Shotto cafés

Vandaag gesloten

Voorstraat 13-15, Zwolle

Bekijk meer:cafés

In Den Hoofdwacht

in-den-hoofdwacht-zwolle1
Foto: Facebook In den Hoofdwacht

”Midden op de Melkmarkt vind je mijn favoriete wijnspot: In Den Hoofdwacht. In de zomer zit ik hier heel graag buiten aan de gezellige hoge tafels met vrienden. Als het wat kouder is ben ik vaak binnen te vinden, waar de ambiance super sfeervol en gezellig is!”


Meer over In Den Hoofdwacht ontdekken?

In Den Hoofdwacht wijnbars

Vandaag gesloten

Grote Markt 20, Zwolle

Bekijk meer:wijnbars

Speciaalbiertjes bij Het Refter

het-refter-stadscafe
Foto: Facebookpagina Het Refter

”Naast wijn ben ik ook dol op lekkere biertjes. En wie van bier houdt, houdt van het Refter. Hier kom ik graag met vrienden om gezellig bij te kletsen onder het genot van een lekker speciaalbiertje en uiteraard mag een goed gevulde borrelplank dan niet ontbreken.”


Meer over Het Refter ontdekken?

Het Refter cafés

Geopend11:00 - 01:00

Bethlehemkerkplein 35a, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Ook local van de week worden?

Wil jij net als Nienke ook jouw favoriete plekken uit Zwolle delen? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met je op.

Leuk volgens local Anne: ‘Deze Aziatische restaurantjes zijn ideaal voor vegetariërs!’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste ple...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.