Nieuw in Zwolle: het Platenpaleis van de Keizer, dé Zwolse en muzikale (na)vrijmibo

Aangeboden door de Belgische Keizer 30 november 2018

Soms wil je gewoon even lekker door borrelen met collega’s of vrienden en fijne muziek. Dan is de nieuwe muzikale (after)vrijmibo ‘Het Platenpaleis van de Keizer’ bij De Belgische Keizer echt iets voor jou en je mede-borrelaars.

Elke vrijdagmiddag – na de vrijdagmiddagborrel van 22.00 tot 02.00 uur – luister je naar heerlijke plaatjes van verschillende dj’s bij De Belgische Keizer. En nee, ze verwachten niet dat je dan flink met de voetjes van de vloer gaat (mag natuurlijk wel), maar dat je juist lekker kunt borrelen en kletsen met je mede-Zwollenaren onder het genot van gezellige livemuziek.

[Tekst gaat verder onder foto]

belgische-keizer-zwolle
Foto: Belgische Keizer

Live Spotify

Eigenlijk is het een soort luxe jukebox/live Spotify, laten ze van de Belg weten. “Elke week is er een andere dj die inspeelt op het publiek en waar zij van houden qua muziek.” En het leuke: de dj’s komen allemaal uit Zwolle. Nu ben je natuurlijk supernieuwsgierig naar welke dj’s er komen draaien. Oké, gaan we verklappen. Zo kun je:

  • Donny Thé (bekend van Soulclap) met heerlijke funk en soul verwachten;
  • Special Ké (bekend van de Docter) met klassiekers, keiharde kneiters van hits, gitaren, bliepjes en guilty pleasures;
  • Dj Wieslippe (bekend van de Bereboot) met de betere disco, soul en de Evergreens zoals Joleen;
  • Etienne La Faille (bekend van vele optredens in het Zwolse nachtleven) met lekkere deuntjes uit elk genre;
  • En dj Nitefox (ook bekend van de Bereboot, én is niet alleen bij het Zwolse hetero publiek een graag geziene dj, maar draait ook al jaren voor de leukste en beste LGBT-feestjes) met knallers en vergeten platen uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

Elke vrijdag kun je je laten verrassen door één van deze fijne Zwolse dj’s én het weekend goed in te duiken met lekkere borreltjes, hapjes, Zwollenaren en lekkere muziek bij de Belgische Keizer. Wij weten waar we vanaf nu elke vrijdag blijven hangen!

[Tekst gaat verder onder foto]
het platenpaleis van de keizer

Viva La Vrijdag in december

En de vrijdagen in december van Het Platenpaleis van de Keizer zijn net even iets anders om de feestdagen extra goed in te luiden. Op vrijdag 21 december begint Het Paleis van de Keizer al om 16.00 uur omdat de kerstvakantie dan begint én dat moet natuurlijk gevierd worden. En op maandag 24 december wordt de Zwolse kerstborrel ‘Kerstival’ weer gehouden en is het weer traditioneel genieten van de vele live- optredens op kerstavond.

Dus, zien we je ook vrijdagavond in de Belgische Keizer tijdens Het Paleis van de Keizer?!Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Belgische Keizer. Meer over de Belgische Keizer ontdekken?

de Belgische Keizer

cafés

Nu open10:00 - 01:00

Melkmarkt 58, Zwolle

Bekijk meer:cafés

adv.