Gratis hapjes proeven tijdens de Smaak van Zwolle

Aangeboden door Harry, de Smaakspecialist 8 april 2019

Het is bijna zover! Op zondagmiddag 14 april vindt de vijfde editie van de Smaak van Zwolle plaats in Park de Wezenlanden. Gratis proeven van Zwolse kaas, worst en andere streekproducten. Dit wil je niet missen!

Gratis proeven

De Smaak van Zwolle is een markt met producenten en leveranciers van streekproducten, in en rondom Zwolle. De toegang is gratis. Je kunt dus gerust even langslopen tijdens je zondagse wandeling. Proef heerlijke kaas, vlees, vis, groente, fruit, brood, zoete- en hartige lekkernijen of geniet van een biertje, wijntje of vruchtensapje. De meeste producten kun je gelijk bij de kraam kopen. Ook kun je originele cadeautjes scoren en verzorgen de studenten van Landstede en Natuurmonumenten allerlei activiteiten voor de kleintjes.

Foto | Google maps

De Smaak van Zwolle & Deliweb

De Smaak van Zwolle is een initiatief van Harry Schonewille die we natuurlijk kennen van delicatessenwinkel Harry, de Smaakspecialist en Deliweb (de culinaire webwinkel en horeca groothandel van Zwolle). De afgelopen jaren is het evenement vier keer eerder georganiseerd, onder andere op het Doepark Nooterhof en in de Proosdij. In eerste instantie was het een evenement van allerlei Zwolse eetwinkels. De markt werd steeds groter en inmiddels is het een heuse streekmarkt waar veel lokale producenten hun lekkernijen aanbieden. Het komende jaar zal de Smaak van Zwolle twee keer plaats vinden in park de Wezenlanden. Houd de website van De Smaak van Zwolle in de gaten voor de volgende editie!

Hoewatwaar: Zondag 14 april van 11.00 tot 17.00 uur in het Wezenlanden park. Kom je met de auto? Parkeer bij het Provinciehuis.

Wil jij weten wat de lekkerste Zwolse kaas is? Lees dan hieronder verder…

HarrydeSmaakspecialist

Harry, de Smaakspecialist: “Het is misschien geen Zwols product, maar wel heel lekker”

Je kent hem wel: die marktkoopman die op de markt luid schreeuwend zijn producten aanprijst. Iedere ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Harry, de Smaakspecialist. Meer over Harry, de Smaakspecialist ontdekken?

Harry, de Smaakspecialist kaaswinkels

Nu open08:00 - 18:00

Van der Capellenstraat 57, Zwolle

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.