Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de Zwolse Expeditie Robinson op Het Eiland!

Aangeboden door Winkelcentrum Het Eiland 18 april 2019

Heb jij altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! Zaterdagmiddag 20 april kun je in winkelcentrum Het Eiland strijden voor mooie prijzen tijdens de hangproef. Ook kan er geklommen en geklauterd worden op een 6,5 meter hoge klimwand. 

Robinson Eiland

Op zoek naar avontuur en heb je geen hoogtevrees? Dan moet je zeker langskomen bij winkelcentrum Het Eiland aanstaande zaterdag. Het Robinson Eiland event is GRATIS en leuk voor het hele gezin. Op het plein tegenover de Bever staan er professionele instructeurs klaar bij de klimwand. Heb jij spierballen én geduld? Tegenover Plato en CNCPT Store kun je de hangproef doen. Nummers 1, 2 en 3 ontvangen een leuke prijs van Comfort Bodywear, Perry Sport of Bever! Voor de kleintjes wordt er een paasspeurtocht georganiseerd door het winkelgebied. Iedereen die aan de speurtocht meedoet krijgt een goodiebag met wat leuks erin. Tijdens het evenement zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn om foto’s te maken.

Robinson Eiland - Het Eiland - Zwolle 29-03-2019
Robinson Eiland | Foto Facebook

Shoppen in winkelcentrum Het Eiland

Het Eiland is gemakkelijk te bereiken, parkeer de auto bij parkeergarage Q-park Centrum en loop gelijk het winkelgebied in. Snuffel rond in één van de vele modewinkels (zoals Qinn Womenswear, ByOni en Toff Kidswear), shop sportbenodigdheden bij Perry Sport of Bever en ontdek de nieuwste platen en cd’s bij Plato. Na het winkelen drink je lekker een kopje koffie bij CNCPT Store en laat je gelijk je haar en nagels doen. Binnen de historische stadsmuur vind je alle winkels die je nodig hebt.

Hoewatwaar: Robinson Eiland, zaterdagmiddag 20 april vanaf 12:30 tot 17:00 in winkelcentrum Het Eiland. Entree is gratis!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Het Eiland. Meer over Winkelcentrum Het Eiland ontdekken?

Winkelcentrum Het Eiland winkelcentra

Gesloten09:30 - 17:30

Pletterstraat 41 , Zwolle

Bekijk meer:winkelcentra

adv.