All you need is cheese! Scoor nu een ticket voor deze bijzondere kaasproeverij

Aangeboden door Harry, de Smaakspecialist 3 mei 2019
Pagina 1 / 2
⟵ swipe swipe ⟶

Genieten van een heerlijk stukje kaas, met een lekker glaasje wijn. Mmm! Harry, de Smaakspecialist – ook wel bekend om zijn heerlijke kazen – nodigt jou uit voor een overheerlijk evenement. Hier wil elke kaasliefhebber bij zijn!

Mozzarella proeverij

Food-events, wij krijgen er geen genoeg van! En er zit weer een leuk evenement aan te komen… Kaasliefhebbers opgelet! Op donderdag 16 mei organiseert Harry, de Smaakspecialist samen met de Italian Foodhunters Fausto Caserio een kaasproeverij in Brasserie Hart van Zuid.

Tijdens de ”The World of a Cheese, also called Mozzarella” leer je meer over de geschiedenis van dit romige kaasje en proef je acht verschillende soorten kaas. Buffalo Mozzarella kennen wel allemaal wel. Maar heb jij wel eens van deze Italiaanse kaassoorten gehoord: Bocconcini,  Aversana, Zizzona di Battipaglia en Treccia. Op 16 mei kun jij ze allemaal proeven en krijg je uitleg over de oorsprong van de hartige lekkernijen.

Hoewatwaar: kaasproeverij in ‘de Brass’ (Brasserie Hart van Zuid) op 16 mei 2019 vanaf 19:30. Een ticket kost 27,50 euro per persoon, inclusief wijn. Kaartjes halen zijn verkrijgbaar in de winkel van Harry, de Smaakspecialist.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Harry, de Smaakspecialist. Meer over Harry, de Smaakspecialist ontdekken?

Harry, de Smaakspecialist kaaswinkels

Nu open08:00 - 18:00

Van der Capellenstraat 57, Zwolle

Bekijk meer:kaaswinkels
harry-de-smaakspecialist-6

Hoera! Harry De Smaakspecialist is de beste delicatessenwinkel van Nederland

Na het Swolsch Friethuys en IJssalon Salute hebben we wéér een nummer 1 in Zwolle: Harry De Smaak Sp...
Pagina 1 / 2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.