Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Zwolle

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Zwolle. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstivallen

Foto ter illustratie

Van 20 december tot en met 26 december 2019 wordt er op het Grote Kerkplein in hartje Zwolle een sfeervol festivalterrein ingericht. Geen traditionele kerstmarkt, wel een gezellige plek met livemuziek, glühwein en warme choco. Je kunt hapjes proeven en er worden activiteiten georganiseerd. Toegang is gratis!

Borrelen bij De Vier Jaargetijden

©Yourlittleblackbook.me

Vind je het buiten te koud? Dan kun je altijd nog gezellig een drankje doen bij de De Vier Jaargetijden. Neem plaats op de knusse banken of doe een alcoholvrij frisje aan de bar. Tip: kies voor een verfrissende Ginger Ale, Tonic of Bitter Lemon van FÏNLEY.

 Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Naar een fototentoonstelling

Foto: indebuurt Zwolle

In december kun je op welgeteld vier zondagen genieten van de World Press Photo tentoonstelling in De Grote Kerk te Zwolle. Super tof om samen met vrienden of familie heen te gaan. De tentoonstelling is van 30 november tot 22 december te bezichtigen in Academiehuis De Grote Kerk, kaartjes kosten €7,50.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.