Film kijken onder de sterrenhemel: Openluchtbioscoop op het Lübeckplein

Door Mandy Veenstra 28 mei 2018

Vind je het ook heerlijk om onder de sterrenhemel een film te kijken? Ga dan donderdag 28 of vrijdag 29 juni naar het Lübeckplein, voor de oh zo gezellige pop-up openluchtbioscoop, georganiseerd door Spoorzone Zwolle. De popcorn staat klaar!

Speciaal voor alle liefhebbers start op beide avonden bij het vallen van de duisternis om 22.30 uur de film. Welke dit is? Is nog even een verrassing. Maar wat kan ons het schelen, toch?! Zolang het mooi weer is, je liefje of je vrienden bij je zijn en een grote bak popcorn voor je hebt staan, worden wij helemaal blij.

Waarom openluchtbioscoop?

Spoorzone Zwolle is druk bezig geweest met de laatste ontwikkelingen op en rondom het Lübeckplein en dit willen ze op een leuke manier met ons vieren. Samen met Fatboy Cinema organiseren ze daarom een openluchtbioscoop op het plein. Whoop!

Silent bioscoop

Tijdens de film zit je niet op een gewone (bioscoop)stoel, maar op één van de honderd heerlijke zitzakken. Een kaartje kost € 10,- en in ruil hiervoor krijg je een drankje, een zakje popcorn, een zitplaats en een koptelefoon om het geluid van de film te horen. Geen silent disco, maar een silent bioscoop. 😉 Liever op een gewone stoel? Geen probleem! Die zijn er namelijk ook. En als je wilt, kun je natuurlijk ook je eigen stoel meenemen. En wordt het toch slecht weer? Gaan we niet vanuit. Dan wijken ze uit naar Brainz en kijk je de film lekker binnen.

Meer weten over de openluchtbioscoop op Lübeckplein? Houd hier de Facebookpagina van het Lübeckplein in de gaten.

adv.