Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eerste reeks stroopwafelconcerten in Zwolle en jij kunt erbij zijn

Aangeboden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht 9 oktober 2019

Avondje ontspannen onder het genot van blaasmuziek en een lekkere stroopwafel? Koper-ensemble Vieve Brass zal op woensdag 16 oktober een gratis stroopwafelconcert geven in woon-zorg locatie de Esdoorn. Iedereen is welkom! 

Vieve Brass

Vieve Brass is een koperkwintet bestaande uit vijf jonge muzikanten van het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Het getalenteerde ensemble speelde eerder al op het Grachtenfestival in Amsterdam en gaf afgelopen vrijdag een stroopwafelconcert in het Zonnehuis te Zwolle. En nu kun je dus van ze genieten in de Esdoorn.

Stroopwafelconcert

De gratis stroopwafelconcerten zijn bedoeld om jong muziektalent en (de bewoners van) zorginstellingen samen te brengen, maar jij bent ook welkom! Voor iedere bezoeker is er een gratis stroopwafel, die gebakken wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kunnen er zakjes stroopwafels voor het goede doel gekocht worden. Het concert in de Esdoorn organiseert Zonnehuisgroep IJssel-Vecht in samenwerking met Stichting Stroopwafelconcerten en Stichting Gouden Dagen.

Hoewatwaar: het concert vindt plaats op woensdag 16 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in woon-zorg locatie de Esdoorn. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!


Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht ontdekken?

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht verpleeghuizen

Gesloten07:30 - 21:00

Zwartewaterallee 25-B, Zwolle

Bekijk meer:verpleeghuizen

adv.